egentligen ingenting.

Jag känner mig ganska tom, iallafall just nu. Som jag sa i början av veckan att den skulle bli konstig och piss, och min känsla blev exakt som jag trott. Känns inge vidare faktiskt, inget har stämt på något håll. Jobbet har varit drygt, handbollen har verkligen gått åt skogen och sedan har man knappt hunnit varit människa alls. Känt mig super down faktiskt och det är inte likt mig, vägrar komma in i en sådan period igen. Tog mig alldeles för lång tid att ta mig ur den sist och jag orkar verkligen inte.
Kan man inte bara få ha tillbaka känslan som jag hade från typ mars till augusti. Bästa bästa bästa! Allt var chill då, inte nog med studenttider, allt. Det var så himla skönt och typ alltid kändes det som om solen sken. Fast vissa stunder kunde vara riktigt rutti så blev det bra på en gång. Så kändes det, iallafall till skillnad från nu.
Berg och dalbana är helt enkelt mitt ord för dessa dagar. Tror det kan bero på årstiden, vi säger så va.

Så åker pappa till Norge imorgon också med några gymnasieelever från Gustavsberg för en dykresa, kommer hem nästa vecka söndag tror jag. Kommer bli ganska tomt och ingen att övningsköra med, tur att Jimmy erbjöd sig! Tack. =)
Kommer sakna pappilu efter ett par dagar det vet jag, ingen som står ivägen och heller inte trummar på allt hela tiden. Mammilu kommer njuta lite tror jag. Hehe, men så blir det, men skönt när han kommer hem igen. Iallafall första dagen.

Något positivt om dagen, vill gratulera Fetto Robin på sin dag! Grattis! =) Du hade ju som sagt, tur med vädret. Haha. =)
Och att det var sista dagen på jobbet för denna vecka. Skönt. Fast ändå synd, hade varit ganska bra att jobba ca 12-18 på fredag och göra iprincip ingenting. Ruggigt skönt. Plus att man får dagen och gå. Man gör ju ändå inget mellan dom tiderna samtidigt som att ingen är hemma. Tänk att då istället tjäna en liten summa pengar. Inte helt fel. Men nu blir det inte så, får sova bort dagen istället. Det är inget jag har varit bortskämd med den senare tiden, verkligen inte!
För imorgon har jag lyckats boka en tidig körtid i Södertälje, 11.20. Bah, måste åka hemifrån 10.30. När man är ledig, inte helt okej faktiskt.
Men jag tänker fortsätta uppmuntra mig med Håkan Hellström, mannen i mitt hjärta. (Usch va gay!) Men så är det. Hans texter är nog bäst i hela världen, så sjukt bra. Jag älskar dom verkligen. Mycket som passar in också.

jag behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback