det här är bubblornas tid.

Läste ut min bok som jag nu har kämpat med en tid, fast den var rätt tjock också. Det är den jag tidigare nämnt, Inte som andra döttrar. Sjukt bra bok. Deborah Spungen som skrivit den, har gjort det grymt bra. Hela boken är verkligen rörande och man skulle aldrig kunna tro att någon gått igenom det där på riktigt och slutet är mer rörande än något. Verkligen en 5 + från min sida, tyckte om den från början till slut. Älskar självbiografier, läser bara sådant. Har fått någon knäpp nu efter skolan och allting, nu går det bra att läsa böcker. I och för sig är det hur bra som helst men varför var man inte manad förut när det var tvång? Hm kanske just därför vad vet jag. Så ikväll när jag lägger mig ska jag börja läsa Tina Turners själv biografi som heter, Jag Tina. Hoppas att den är bra, men jag tror det.
Måste kolla ut lite fler böcker att läsa, vet att det finns hur mycket som helst så det är nog det minsta problemet. Men det känns kul att jag, liksom JAG har börjat läsa böcker. Mammilu verkar också tycka det är roligt, men också att jag blivit sjuk eftersom förut när någon sa bok så gick jag direkt. Haha. But hey, thats me! Man får faktiskt ändras. Och det vet jag mycket väl att jag har gjort på kort tid och tro mig jag kommer fortsätta.
Fast just nu skyller jag allt på hösten. Hösten är tyvärr inte överens med mig och har aldrig varit. Om det är växlingen varmt till kallt, ljust till mörkt och diverse saker som sker vet jag inte eller om det är liksom något som bara är så. Det är nog en fråga jag aldrig får svar på.
Men i veckan verkar det som att jag är ledig iallafall, har inte hört något hittills så då är det nog så. Usch vad jag ogillar att inte ha rutiner i min vardag. Det finns för- och nackdelar med allt självklart, men rutiner är nog bland dom bättre uppfinningarna för mig just nu och jag har dom inte. Please give me.
Men vi får se hur denna vecka artar sig, kanske rent av bättre än förra? Det vore ju guld. Dock kan det väl inte bli värre än förra? Eller? Så sa jag i vintras också, då borde det stått som i Lars Winnerbäcks låt "Varning för ras"
Jag är otroligt försiktig med vad jag säger och gör, har varit det sedan dess, tro det eller ej. Okej ibland släpper även jag på mina åtgärder, men till måttliga mängder.

Ibland känns det som att gud straffar en direkt. Det blev ju ändå bättre än förra årets kort, men fortfarande inte bra.

i don´t ever wanna feel, like i did that day...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback