bloggen 1 år.

Kom på det nu idag att jag har faktiskt bloggat i över ett år. Wiiho! 12 september förra året börjades det. Som ni ser har det rullat på ganska bra. Så jag vill gratulera min blogg som har fyllt 1 år! Grattis!
Och som present till bloggen blev en ny design, men vet inte om jag är riktigt nöjd ännu.. Ska prova mig fram lite senare, men tror att det här är det slutliga resultatet. =) Kanske ska byta lilla bilden ovanför till en bild min bror har tagit, ska kika hur det blir senare. Men vad tycks hittills?

image447

Tiden går faktiskt fort när man har roligt har jag hört.

Så det har varit lyckliga och mindre lyckliga stunder i min blogg, som med den övriga världen misstänker jag. Jag hoppas att ni som läser har haft lite glädje när ni läst i min blogg. Jag har fått upp intresset för att skriva blogg nå grymt mycket och tycker att det är hur kul som helst. Jag tänker sällan efter när jag skriver, hmm som annars då? Nää haha jag vet inte. Men jag skriver det som kommer upp i huvudet liksom, så om ni tycker att det är osammanhängande eller obegripligt så förstår ni varför. Jag är sådan som person, men också lättsam att ha och göra med, tror jag iallafall?
Alla är väl dock komplicerade på sitt sätt och jag är det på mitt, så det så.
Tycker att det är roligt själv att läsa andras bloggar och tror att det är även det som fått mig att skriva så mycket som jag faktiskt gör, trots att jag ibland inte har haft nån aning om vad jag egentligen ska skriva om så har det blivit ett långt inlägg som en novell. Näst intill iallafall. Men som sagt jag skriver det som ploppar upp i huvudet trots skrivtorka! =)

Fortsätt gärna och läsa min blogg för jag lär fortsätta i samma takt en stund till! Enjoy!

but i´m not afraid...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback