atombomb.

Dagen som denna har varit väldigt skön. Sov hyggligt länge, kunde sovit längre, ooo ja! Har slappat hela dagen, satt lite vid datorn men ledsnade otroligt fort och la iordning grejerna för träningen trots att klockan bara var 15 ca. Efter det blev det till att lägga sig i sköna sängen och glo på tv, samt att sova någon timme. Jag har varit helt slut idag, knappt någon sömn alls senaste tiden av olika anledningar.
Var iallafall igår kväll över till grannen Victor, eller han har blivit granne nu. Hjälpte till med att packa upp lite kläder och ställa in grejer i huset, det verkade uppskattat av hans pappa och sambo iallafall. Skönt att man kan vara till hjälp någonstans. Somnade galet tidigt, var typ huuuur trött som helst! Det var otroligt skönt =)
Träningen vill jag väl helst inte uttala mig så mycket om, den var skit från alla håll och kanter, framför allt så var väl inte direkt jag stjärnan. Kastade nog bort trehundraelvatvå bollar på 1h och 20 min. Hur lyckas man?
Vi skulle haft träningsmatch mot P-91 men pga missförstånd eller något så blev det inte av. Fan.
Blev iallafall uttagen till seriepremiären på söndag mot AvestaBrovallen. Ska bli jätte kul! Men jag är nervös. Förra säsongen blev det knappt någon matchning alls av 3 lag möjliga, det kändes väl inte speciellt roligt men det finns nog logiska förklaringar till allt. (Typ att jag inte platsade nånstans är min teori) Men nu är man uttagen till seriepremiären. Javisst, ett steg i rätt riktning.

Något som uppmuntrade mig var att min söta mammilu hade köpt en uber gullig kalender till mig. Jag som sagt att jag skulle ha köpt en kalender i nu över en vecka. Tack mamma! =) Så nu kanske det blir lite ordning och reda på torpet.
Lär säkert vara lika rörigt iallafall, min hjärna är nämligen just nu som en tickande atombomb.
Jag vet inte alls hur jag ska reagera eller göra längre, allt är rörigt och konstigt.
Nå jag får helt enkelt släppa dom tankarna och ha massa roligt med sambo imorgon! =) Party! Finally!

jag har lurat mig själv för många gånger nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback