skumdag och lyckorus.

Snevriden dag totalt. Middagen igår var jätte lyckad, mycket god mat och efterrätten var toppen, bra gjort Emilia! Tack så mycket =) Kul sällskap och roligt spel också. Nåja aldrig blir det riktigt som man tänkt sig men det slutade bra tycker jag allt.
B-lags matchen såg ut att gå vägen trots att ingen iprincip är ihop spelad med någon plus två yngre duktiga tjejer som spelade sin första senior match (dom för övrigt typ ägde matchen) men det räckte inte till. Vi förlorade mot AIK med en boll, rackarns otur men men efter regn kommer solsken. Och mycket riktigt, a-lags matchen som jag bara byte matchkläder till gick precis som vi ville. Vi fick flyt på allting och det bara rullade på, hur skönt var inte det att allt äntligen bara klaffade, hoppas det håller i sig nu. Vi vann iallafall över Boden med 34-25, skönt med en vinst faktiskt. Och vi behövde det mer än någonsin!
Hoppas på vinst imorgon också nu, för flytet håller väl i sig?
Efter lite "jogg/gång" efter matchen så kändes det ganska skönt att den här dagen snart är över. Har varit lite små tungt idag med att värma upp och ladda om till två matcher. Sedan att det inte blev mer än så är en annan sak.
Men fick lite lycka i blodet iallafall efter matchen, tänk vad så lite kan göra så mycket. =) Men snart så! Det känns skönt och bra faktiskt, men ändå på något vis konstigt men också det på ett bra sätt. Jag är nöjd.
Också det enda just nu som får mig något uppåt.
Kunde nu också åkt till Heron City för lite bowling och bio med Cissi och alla grabbarna. Låter lockande och jag vill verkligen se den filmen och allt det där men jag är så himla slut i kroppen och ont i huvudet så jag skulle nog inte orka en kväll där med liv och rörelse, bättre att lägga sig i sin säng och glo på Svensson Svensson och bara chilla. Känns som en sådan kväll faktiskt. =)
Men bio hade inte varit helt fel. Fan.
Så nu ska jag gå och avnjuta en god middag med min familj och sedan ta min godispåse och njuta ännu mera. Tjockis! Jojo, någon måste vara det också och jag tog på mig den rollen.

image454

Söt va? Tyckte jag iallafall. Lyckorus. =)

ska vi gå hem till dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback