seg söndag.

Men ingen ångest, va skönt. Kanske för att jag inte ska jobba imorgon, kan ha en viss inverkan. =) Men körlektion imorgon, inte så tidigt som förut så nu går jag ungefär upp när den började förra veckan. Haha. Skillnad, ooo ja.
Så idag tänkte jag sova ut, det blev inte riktigt så. Men som hela den här helgen har varit så har inget blivit som jag tänkt mig iallafall så jag är inte förvånad om man säger så.
Men segade mig igenom hela iallafall med att kika på idol & bonde söker fru innan jag ens klev ur sängen. Skönt. Sedan dusch och "brunch" om man ens kan kalla det så. Haha. Efter att jag gjort iordning mig åkte jag, pappilu och brur till Rosaholmen och köpte present till Havanna som fyller år imorgon. Tjohoo! Hittade dock inte allt så jag fortsätter sökningen imorgon. Hoppas att hon blir glad iallafall.
Sedan jaa. Övningskörde jag till Rönninge för att hämta mat från Grekiska kolgrillen, gaaah så gott det är. Mums. Mitt val. Jag får oftast som jag vill på den fronten, och även så idag. Tack. Sedan glodde jag lite på Supercup finalen i handboll mellan Polen och Sverige, såg ljust ut för Sverige hela matchen men torskade med 27-26. Inge vidare att tappa det där grabbar.
Nu blir det en välförtjänt promenad också. Även det ska bli skönt, för jag blev så proppmätt av maten så kanske man går bort några kalorier. Haha.
Hoppas på en skön och lugn vecka, och gärna att jag slipper att bli sjuk också. Vore inte helt fel. Men annars är det bara jobb tisdag, körlektion imorgon och onsdag, och som alltid träningar såklart men annars är det cool lugnt. Toppen.
Nepp nu måste jag kila vidare faktiskt om jag hade tänkt att komma iväg alls.

in your eyes i see the sign, i´m alive...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback