sämre eller bättre.

Både ja och nej. Segt och tråkigt på jobbet, var nog lite irriterad och mindre glad över att kliva upp halv 6 på morgonen, kolsvart och - 4,5 grader. Då blir man inte lycklig.
Dock fördel med skjuts till jobbet av pappa, MEN nackdel att jag var där redan 20 i 7 och hon jag jobbar med har svårt att hålla tider med andra ord så kom hon in kvart över. Så jag hade redan gjort klart allt när hon kom. Gäsp. Dagen segade sig fram och jag kunde inte gå förens kvart över 3 ändå. Suck. MEN pengar till mig =) Tog tåget till tumba och sedan bussen där jag möter min bror och hans kompisar, och nej jag kan inte lära mig alla namnen och personer och jaa vad vet jag. "Men hon som hade svart hår och...." DAH. 4 av 5 hade svart hår!? Varav den enda blonda i gänget är Gabbans syster Alex. Haha. Nåja väl hemma började jag genast må bättre, huvudvärken minskade och det gick ett litet glädjerus i kroppen. Min lön från Rica hade dimpt ner i brevlådan. Och det var inte nådigt med pengar heller! Haha 3000kr. Så jävla nöjd! Trodde aldrig för mitt liv att jag lyckats komma upp i så mycket. Så man kan inte vara annat än nöjd. =)
Plus att jag ska få minst lika mycket pengar ifrån Arvid Nordqvist så småning om också.
Och idag blev det massa timmar och imorgon, dock inget på lördag, lite synd men får ingen ob ändå om jag skulle jobbat. Men då kan jag sova ut. =) Kan behövas beroende på hur morgondagens bravader ser ut.
Ska nog sola efter jobbet tror jag. Fira lite att jag fått lönen. Tihi. Och träffa Sarah och kanske Fetto Robin, beror på. Han var inte så speciellt på idag men det är ju fredag imorgon så vi får se.
Tror det blir en bra helg. Har längtat till den faktiskt.
Som sagt, efter regn kommer solsken.

det känns som att allt kan börja nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback