på jobbet, igen.

Enda stunden man har tid att blogga känns det som. Idag har varit en ganska bra dag trots allt. Börjar med sovmorgon till kl 7.30. Så himlarns skönt, det behövde jag. Kände mig genast piggare av att se att solen lyste för fulla muggar utanför fönstret. Tackar för det.
Körlektion, det gick väl. Hm. Bra. Antar jag? Nää men det där med dubbelfiliga rondeller var ingen kul historia, och så var det självklart en idiot som förstörde för mig. Blä. Nåja, mera övning bara. =) Sedan är det rosa kortet mitt. Hope so.
Så kom jag till jobbet vid 11 tiden och börjar dagen med lunch. Haha. Starkt jobbat. Visst? Och sedan har det varit ganska chill måste jag säga. Fixat iordning för imorgon, träffat Cissi och hennes kompis som nu äntligen fick tillbaka sina kläder (endast en vecka efter att hon sprungit av sig dom hos mig...) och sedan jaa, pratat med pappa som ska få en visning här på konferensen. Typ nu. Han ringde mig precis. Haha.
Så ikväll är det bara träning, joo juste efter jobbet ska jag fylla i min tatuering också. Sedan mera chill. Imorgon är det fredag ÄNTLIGEN!! =) Mys.

det blev en liten omväg men vad spelar det för roll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback