lördagsmys.

Helt klart. Och mysigt har det varit, jag har undvikit datorn hela kvällen och suttit i vardagsrummet med mor och far, även lillebror kom ner en sväng och kunde inte motstå så mysigt vi hade. Godis, läsk och massa lördagsprogram man annars missar pga olika skäl. Det var kul =) Inte varje dag man sitter och kollar på tv med familjen, verkligen inte hos oss iallafall. Alltid är det någon som gör annat eller inte ens är hemma, oftast jag typ eller så har pappa ledsnat och gått och lagt sig. Men nu har vi alla suttit och myst. =)
Jag fick ryck och tände lite ljus också för att höja mysfaktorn lite extra, nästan så man önskade att det var vinter och kallt med snö ute så man kunde tänt en brasa till på köpet. Men nää det verkar överreklamerat. Haha.
Svensson svensson roligt som vanligt, såg även Babben & co. förra veckan var roligare. Sing a long och så gjorde vi oss ett försök i att förstå oss på rugby, ni vet sporten. Det var tydligen VM-final mellan Nya Zeeland och Frankrike och Frankrike vann med 2 poäng. Nåja, vi är lite humoristiska i våran familj och satt såklart och kommenterade allt på vårat sätt. Jag kläcker ur mig vid något av tillfällena när det var bara en stor hög med grabbar "Böghög på Jönsson!" Mamma och pappa dog typ och sedan spann vi bara vidare. Slutade som det kan göra i våran familj helt klart. Dom som känner oss vet.
Det var roligt iallafall. Och när jag tror att klockan var 12 så var den bara 11, jag blev så chockad men ändå glad för att jag var lite före i tiden för en gångs skull och kan sova snart. Haha. Mys.
Tog lite mys kort också. =)

     

Lite mysigt är det =) Bilden längst till vänster är väl, hmm i mitt tycke visst mysig på sitt sätt men jag gillar inte "Helmer" som han är döpt till, får konstiga tankar om gamla dykar filmer och sådant. Blä.

Här är också två bilder från gårdagen =)

 

Hoppas du tyckte det blev lyckat Emilia =)

Nu ska jag gå och lägga mig så man är piggelin imorgon till matchen. Fick även ett samtal (som alltid) av Fetto Robin nyss och han planerar redan nästa helg, but hey det är lördag? Nåja han får leva i dom tankarna jag väntar ett par dagar jag.
Kommentar av Robin som han kläckte ur sig i telefonen "Alltså det har varit något med dig i veckan jag vet inte vad, du berättar ju aldrig och jag vet inte hur jag ska göra, fråga, vara passiv eller bara strunta i det. Du har varit gay helt enkelt."
Tydligen så är jag väl det och tänker då fortsätta en stund till med det, allt bara för att. Eller bara kanske för att få bättre koll, iallafall lite.
Ska sova så gott nu inatt och förhoppningsvis slippa vakna vid 4. Vet dock hur jag kan undvika det men det går inte just nu, så det får vänta ett tag det också. =) För jag börjar veta bättre nu.

vi är dom som förlorar men jublar ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback