kort dag.

Faktiskt, tro det eller ej. Men fick sluta vid 13.30 från jobbet idag. Och gissa om jag var nöjd med det. Ooo ja. Hela Ricas system (datorer och telefoner) slogs ut igår eftermiddag och det var fortfarande inte helt åtgärdat, alltså kunde ingen iprincip jobba och det blev kaos. Dock blev inte jag drabbad eftersom jag inte jobbar med datorerna eller ringer något.
Lyckades klanta mig rejält igår på träningen också och gjorde illa min tumme, och FAN va ont det gjorde. Så gratulationer till mig som var handikappad idag på jobbet, var ändå tvungen att bära möbler med mera. Och det kändes vill jag lova. Fy fan. Så lite därför också som jag fick kila tidigare tror jag. Hatar att känna mig mesig och det är precis vad man gör. Eller iallafall jag när jag har ont. Men snart är det över, hoppas jag.
Men idag blir det ingen handboll för min del, nope trist nog. Tänkte ta mig en löprunda och kanske svänga förbi gymmet när jag ändå håller på. För det är ju inte benen som jag har ont i. Ännu. På tal om ben, så har jag nu två dagar i rad varit fri från att ha ont i benhinnorna när jag går hem från centrum. Och vilken lycka och lättnad. Måtte det hålla i sig nu!
Det är så skönt att kunna gå utan att det ska behöva göra ont i hela benhinnorna. Verkligen en befrielse.
Usch va jag klagar på att jag har ont överallt. Ska sluta med det.
Annars idag har det inte hänt så mycket, kom hem från jobbet och iprincip la mig och kollade vidare på Sex and the city, så himlarns bra det är! Jag är så fast. Och efter det Dawsons creek, dock inte hela så jag är besviken. Tog en promenad med Victor och Casper mitt i alltihopa så missade en del. Nåja, man måste ju röra lite på sig också.
Såg på facebook också att Stina har lagt upp bilder från i lördags, hm jaa man blev ju inte direkt bra på korten vill jag lova. Haha. Usch, hemska tankar. Jaja, man kan ju inte vara snygg jämt, men någongång vore ju kul att bli bra på kort. Haha.
Så nu ska jag gå och buffa lite på pappa och köra ner till träningen tror jag. Dags för det nu ser jag.

du är gåtan som jag aldrig löser klart...

Kommentarer
Postat av: stina från eskilstuna =)

Hej Gumman! Kul att läsa din blogg, var jobbar du någonstans? Tråkigt att du haft ont i benhinnorna, det hade jag också jätte mycket förut, men jag har ett bra tips, om du vill höra förstås? :) haha! jag hoppas att du mår bra och lever livet? sen att du snart tar körkortet, bokat uppkörning?
ta hand om dig! Puss&kram/ Stina, din rumskompis i sälen ;)

2007-10-24 @ 19:34:04
Postat av: jag igen :P

du, hur gör man sin egen blogg? alltså inte dom som finns, jag vill göra en egen, så som du har gjort va? PUSS

2007-10-24 @ 19:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback