fin lördag.

Kl 09.30 hade "Jakan-gänget" ställt klockan på så det var bara att knalla upp med dom så att dom kom iväg ordentligt. Haha. Självklart vaknar jag först av den där förbannade telefonen, men Fetto Robin fick ett redigt slag i huvudet av John så att han kunde vakna. Duktigt John, det uppskattar jag. För då slapp jag resa på mig. Låg faktiskt på en luftmadrass på mitt golv, riktigt skönt och inge ont i ryggen idag. Helt otroligt.
Det var trevligt igår. Men hur lyckas man ta 90 bilder? Det är i och för sig galet. Nåja, dom är inte som alla andra bilder vill jag lova. Haha. Men Fetto Robin var ändå snyggast i mina glasögon. HAHAHA. Vi dog.
Vid 2 bestämmer jag och Fetto Robin för att ansluta till dom andra, redan däckade och sova lite.
När alla gått så bestämde då jag och Havanna för att ta oss en trevlig morgonpromenad eftersom att det var så pass fint väder, typ perfekt för en långpromenad. Så först lite snack och frukost och sedan knallade vi över till henne så hon kunde byta lite kläder sedan bar det av. Det var jätte mysigt och vi träffade/såg en del personer vi kände, alla var nog ute idag tror jag.
Gick förbi henne påvägen hem så hon kunde ordna min då, långa lugg så nu ser jag igen (bra eller dåligt?) Sedan var det bara att gå hem och sätta igång med min storstädning och sådant som jag för övrigt är väldigt nöjd med. Jag är så duktig. Så snart måste jag iväg till ICA för att köpa hårmousse så jag kan gå och duscha, annars ser mitt hår lite väl trash ut. Kan även göra med hårmousse vill jag tillägga.
Blir nog bara chilla idag och glo på fotbollen tror jag. =) Och kolla bilderna från igår. Lär nog undra både en och tre gånger vad det är på bilderna egentligen...

Här är smakprov.

image463

"Va smart du ser ut i dom där Robin!" Nåja, det kan väl diskuteras eller?

image464

Johns klockrena tröja. Visst?

image465

Haha, jaa John var nog inte lika road som oss andra..

somewhere i belong...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback