facebook.

Nya inne grejen och det är guld. Haha. Jag är helt fast faktiskt. Men kul att man har något nytt att roa sig med tycker jag, men lär väl ledsna snart som på allt annat.
Har suttit och mest väntat i över två timmar på att kl ska närma sig 18 och att Cissi ska dyka upp, jag väntar än. Jag har för mycket fritid. Men snart kommer hon hit och vi kan börja närma oss, dock när jag smsade Emilia så sa hon att vi inte behövde stressa för att folk ändå kommer komma lite sent. Jahapp, ännu mera väntan. Haha. Jaja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?
Laddade upp typ 4 st bilder till på facebook just precis i denna stund. Bland annat en på min lillebror. Tyckte den blev bra på honom och frågade lite snällt om jag fick lägga upp den, vad ska han säga? Jag är äldst och bestämmer. Haha närå så elak är jag inte. =)
Det är inte många som faktiskt tror att det är min lillebror, vi är inte ett dugg lika, varken till sättet, stilen eller utseendet. Plus att han har ändrats en hel del och lite till, tonåringar alltså. Tänkte att ni här också kunde få se min söta lillebror, som jag för övrigt inte gillar att han kan klappa mig på huvudet nu när han vuxit om mig ganska hastigt och lustigt.

image453

Syskon or not? Tro mig vi är det. =) Love you bro!

Jag ljög, jag är inte alls klar till att gå om sisodär 10 min. Det är outfiten som varit klar i 2 timmar, haha. Jag har makeupen kvar. Men det går fort. =) Hoppas jag iallafall. Närå, men det är lugna puckar vill jag lova.

det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll...

Kommentarer
Postat av: Clemente

Åh, bra! Men du har inge körkort va?

Postat av: Sarah

Fy fan vilken tuff bild på Tim :)

2007-10-06 @ 23:10:41
URL: http://zaraah.blogg.se
Postat av: angelique

javisst, så cute så :D Haha :) nää men den är bra! :)

2007-10-06 @ 23:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback