thank god its friday.

Ungefär. Jag har längtat till den här helgen, massor som händer och sker. Fast nu går jag och hoppas på att jag klarar av det också. Jag har ju suttit hemma dom senaste 4 helgerna och gjort iprincip nada och nu ikväll är det fest hos Jessica, inflyttningsfest så laget är där, party party! Ska bli roligt, och så får man se hur Jessica har det också. Kanske utgång ikväll också.
Imorgon då är det hockey som gäller med Fetto Robin, Tim och Danne. Ska även det bli väldigt roligt! Och efter det ville Fetto Robin att jag skulle med till jakan för middag och fest, but im sorry guys i cant. Jag har lovat tjejerna att äta mongoliska efter jag tittat på hockey med grabbarna. Jag har varit hungrig hela dagen av bara tanken på mongoliska. Haha. Det är ju såå gott! Skönt att slippa tandställningen nu också, vilken upplevelse! Ska även det bli roligt. =) Länge sedan jag träffade så här mycket folk på samma helg. Så nu håller jag verkligen tummarna att jag fixar det utan att hosta sönder lungorna.
Idag var jag i skärholmen med victor, och det gick överförväntan faktiskt. Jag köpte bara ett linne till mig själv och mammas julklappar. Så nu är hon klar, känns skönt att vara ute i god tid. =) Letade till bror också men var så osäker att jag skippade det.
Hittade super snygga jeans till Victor också på MQ av märket Bläck som jag har gillat sedan det märket kom till MQ. Riktigt snygga kläder faktiskt. Skönt att han också var väldigt nöjd. Han hade gått runt på JC i en halvtimme och kollat jeans så hittar jag direkt så fort jag kom in på MQ. Jag kan min grej. Haha. Närå. Så vi var nöjda. Fick skjuts hem också, sååå skönt. För den där bussen var ingen hit. Fy fan, never more.
Så ikväll ska jag nog ha på mig mitt nya linne och mina nya fina pumps. Tror jag. Och så får det nog bli jeansen jag köpte där Deborah jobbar. =)
Äsch bäst jag kilar och vilar huvudet lite så jag orkar ikväll. Jag längtar.

you´ll never change what´s been and gone...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback