shopping shopping shopping.

Mår redan bättre av att ha minskat plånboken till minimum. Bättre känsla finns inte faktiskt. Men jag har faktiskt pengar kvar. =)
Körskolan gick bra trots lite snö och sådant tjafs. Skulle sedan bli hämtad av Ack-kvack när jag var klar men eftersom hon inte ens börjat åka mot Södertälje så fick jag gå i affärer så länge. Med nöje. Det mår jag verkligen bra av. Köpte ett par nya vantar på Åhlens, likandana som jag redan har dock men dom är så trasiga att jag behövde nya så det var perfekt. Gick sedan in i Luna Gallerian, som jag för övrigt inte ens visste hade butiker som var värda att besöka, men jopp det hade den. Var in i en mycket trevlig skoaffär faktiskt. OJ! Vilka skor! Jag var i himlen. Min plånbok också.
Det var dyrt. Usch. Men kolla kan man alltid, visst? Så jag fick nöja mig med det och ta med mig en gratis Guess katalog hem istället. Haha. Men jag hittade ett par så fina skor som jag vill ha. Men jag har inte riktigt råd att lägga 1300kr på ett par pumps just nu känner jag. Haha.


image490

Skulle i och för sig inte tacka nej till någon utav dessa heller förstås.

Drömma kan man alltid såklart. Och det är väl det enda jag gör nu förtiden känns det som.
Mötte upp Gabban och Ack-kvack vid vårdcentralen och fick åka lite rullstol som var ärendet dit. Lämnade den och åkte med bilen mot Tullinge för att sedan fara mot stan. Vi träffade också Debban på centralen som skulle jobba och sa åt oss att vi var tvunga att besöka henne så hon inte skulle ha så trist. Men först var vi tvunga att äta. (Alltid mat alltså....) Så det blev pizza hut som hade lunchbuffé. Mums. =) Så efter att ha frossat skulle vi ut och frysa. Så vi gjorde stora staden osäker efter att ha lämnat pizza hut. Börjar som vanligt på Åhlens där Gabban köpte vad jag kallar det en "plåtplånbok".
Så efter att ha kikat in det nya skostället i city och har såklart hittat skor så går vi mot Debbans store. (Tänkte vara lustig där eftersom hon jobbar i butiken "The store"...) Nåja, där blir hon överlycklig att vi dyker upp och packar på mig typ säkert tusen par jeans. Super kul faktiskt. Haha. Jag köpte såklart ett par. Måste ju få unna sig när det är rea, så nu fick jag mina efterlängtade Replay jeans. =) Tackar! Så ska nog dit på torsdag igen med min lön och köpa mig ett par till jeans. Haha.
Köpte också skor från skopunkten. Icke att förglömma! Skor är lika med kärlek.
Så jag kunde ju faktiskt unna mig lite trots allt och det känns skönt för jag behöver lite uppmuntran nu känner jag. =)
Jag är super nöjd med sällskapet och dagen samt vad jag fyndat. (I min värld iallafall.)

but i know how i feel about you know...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback