perfekt väder.

Och nästan en perfekt dag faktiskt. Körskolan på morgonen och det var strålande väder. Kände i kroppen "att idag kommer det gå bra" mycket riktigt. Det gick hur bra som helst. Wiihoo. Det börjar dra ihop sig. Så nöjd som jag var åkte jag hem för att fördriva lite tid innan jag skulle in till stan. Hann dock inte skriva ut några fler cvn än dom jag hade så det blev bara till att söka tre jobb. Det kommer mera.
Efter att ha gått runt ett tag så gick jag återigen för att hälsa på Deborah när hon jobbade. Skönt att man kunde göra henne glad även idag. Haha. Och nej, jag kunde inte låta bli att köpa ett par till jeans. Men dom satt ju bra även idag, och då har man inget annat val än att betala. Hon ska hjälpa mig att lägga upp båda dom jeansen jag köpt där också, tackar för det. "Dom där är ju super lätta att lägga upp" Jaja, för en som designat egna kläder kanske. Så det överlåter jag till henne. =)
Trött och en jobbig tågresa hem med, för mycket folk, en full/över knarkad kärring som lutade sig mot mig och alla andra, barnvagnar jag tyckte synd om och panik. Jag kom hem till slut.
Så nu har jag bara tillbringat kvällen med middag, sex and the city (höll på att tappa stinget har inte sett det på två dagar nu...) lyx fällan, mera sex and the city och druckit te. Så det har varit en riktigt myskväll och det fortsätter. För snart ska jag kolla vidare på min underbara serie. =)
Dock fick jag en mindre rolig överraskning. Fick sms av Havanna som sa att Ack-kvack är på väg in till sjukan. Troligen korsbandet i knät, hon har redan lyckats haft av ett men nu verkade det som att det var i det "bra" knät. Det sista både hon och laget behövde just nu. Stackarn.
Det och att Havanna ska hälsa på farbror doktorn imorgon så blir det nog ingen mongolisk restaurang för någon av oss fyra. Jag som längtat efter det. Nåja, bättre när alla mår lite bättre också såklart. =) Så kanske nästa fredag som vi tänkt gå på krogen tillsammans ändå. Vore perfekt.
Imorgon så ska jag sova tills jag vaknar, och inte en minut tidigare. Haha. Får jag hoppas. Lär väl bli väckt som alltid men jag vill inte låtas väckas för tidigt. Måste ha min sömn som jag mist alldeles för mycket nu.

was it worth it, after all...


Kommentarer
Postat av: stina

ja, tamefan.. vi bara bråkar och bråkar hela tiden :/ haha! man kommer aldrig någon vart med det man bestämmer heller.. usch usch.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback