länge sedan sist.

Verkligen. Fredags var senast som jag skrev. Fast det har känts skönt att ha varit ifrån datorn ett tag, tröttnat på att sitta här faktiskt. Finns ju egentligen ingenting som man gör, i och för sig är det ju likadant med tvn men ändå.
Så, i helgen har jag festat lite med laget (dom få som är haha.) det var super trevligt, trots att jag valde att åka hem tidigare med Ack-kvack. Riktigt skönt att vara hemma vid halv 3 istället för halv 5 på morgonen. Guldvärt! Sedan var det hockey på lördagen med Fetto Robin, Tim och Danne. Det var också himla roligt! Haha, dessa grabbar alltså. Man trivs som fisken i vattnet liksom. Sorry Danne för dina popcorn.
Var även direkt efter hockeyn iväg och åt mongoliska med Gabban och Ack-kvack. Det var sååå gott, och jag har inte blivit så mätt någonsin att jag inte orkat äta upp efterrätten, haha Ack-kvack åt glatt upp den. Haha.
I söndags minns jag faktiskt inte vad jag gjorde, säkert chillade vid tvn med Victor eller något. Joo, jag åkte en sväng på eftermiddagen med pappa till Gustavsberg för att sätta in min cdspelare i bilen, tjoho! Nu kan man lyssna på musik. Men det var inte helt lätt, efter att äntligen dragit ut den gamla och började ta bort kablarna så sätter larmet igång, toppen! Vi hade inte nycklarna med larmdosan med oss eftersom den inte funkat förut (troligen slut på batteri) men nu visste vi iallafall att larmet funkade och vi kunde inte stänga av det. Så pappa fick ringa mamma som läste i manualen till bilen för att försöka hitta någon dold knapp som man stänger av larmet på. Men icke, det fanns ingen. Haha. Så pappa fick stänga av själva tutan så vi bara hade varningsblinkers på. Vi blev väl inte helt nöjda med att troligen få köra hem med det på. Ingen bra idé liksom. Men plötsligt så slutar det. Jippie!
Men glädjen varade inte länge. Vips! Så kunde det få för sig att starta igen. Men kul liksom. Fast när vi var klara och äntligen fått igång cd skiten efter mycket om och men med klippta kablar, byte av säkringar och så vidare så funkade det och vi åkte hem, utan varningsblinkers. Haha.
Igår tog jag det bara lugnt faktiskt och idag, hela dagen har gått åt till att vara på vårdcentralen. Toppen. Skulle egentligen åkt till skärholmen med Ack-kvack, men eftersom jag blev kvar för att ta blodprover och röntga lungorna så blidde det inte så. Det skulle dra ut så mycket på tiden eftersom jag kom lagom när hela tumba vårdcentral bestämt sig för att ha lunch så fick jag vänta. Det blev en gula villan lunch med Ack-kvack istället som sedan snällt skjutsade tillbaka mig.
Så summan av dagen hittills har blivit: troligen hostat sönder ett revben eller så, kanske har lunginflammation, hostar så mycket att man måste kila på toa en sväng därav fortsätta med hostmedicinen som inte funkar. Och säkert har jag fått köldskador av allt promenerande fram och tillbaka. Suck.
Svar av dessa "kanske" och "troligen" får jag så snart som möjligt. Nästan så man vill ha lunginflammation så att jag kan få ett stopp på det här, för vem vet annars OM jag blir frisk...

image504


Bilder från helgen kommer inom kort...
Bye bye, Victor som åker till Tallinn ikväll också med grabbarna. Så nu sitter man och håller tummarna att dom inte sjunker med båten.

searching for the change i´ve lost somehow...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback