kallt.

Ca - 4 grader ute. Det är inte normalt så länge det inte är snö ute. Tycker jag. Haha. Men det är väl något man får ta helt enkelt.
Middagen igår var mysig och kul att Havanna kom hit också, vi har ju faktiskt inte träffats på nästan en hel vecka (när hände det senast...?) så vi pratade av oss en del och drack gott. Victor kom över en sväng och hälsade också. Vid 12 snåret så var det dags att säga tack och goodbye. Jag glömde helt bort att ta kort under själva middagen så jag visar bara de få bilder jag tog innan. Haha. Nåja det såg ut ungefär som på bilden i tidigare inlägg kan man säga.

         

Bild 1: ingredienserna för middagen. Bild 2: Mycket gott vitt vin. Bild 3: Min goda kladdkaka. Bild 4: Dukningen. Bild 5: Havanna smyckar med grädde. Bild 6: God Irish coffee.

Det var väl iprincip vad som blev av det jag tog kort på. Haha. Bra va? Men en liten helhet blev det ju iallafall.
Usch är typ toktrött, klev upp lite tidigt idag och somnade en sväng innan reprisen av Svensson svensson gick men det var också det enda. Men imorgon så är det körlektion och Barkaby outlet som gäller, mys. =) Hoppas jag hittar något, för det skulle verkligen sitta fint att shoppa lite nu. I need it so badly. Jag blir alltid gladare av shopping, och det är precis vad jag behöver. Då kanske jag blir frisk snart?
Men som alltid när man vill köpa något så lär jag väl inte hitta något alls. Så jag ska nog inte ha några förväntningar alls, det är nog bäst.
Men snart är det torsdag..
Det är mycket man vill säga men man vet bara inte hur. Det kanske slutar illa då. Det är ju så skönt som det är nu, och jag är inte ensam om att tycka det. Men ibland blir man ju lite rädd och backar. Fast jag tror det mesta är ömsesidigt.

i feel so much stronger now, the feeling´s alright...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback