jag visste det.

Jag TOTAL missade bonde söker fru igår, HUR LYCKAS MAN!? Jag blev arg och riktigt irriterad, det har inte hänt mig förut att jag missat den enda serien jag följt. Men jopp nu har det hänt, grattis. Vet inte ens när reprisen går? Fan. Och bara för jag missade det så blev det en helvetes dag. Jag visste det. Nåja, ikväll är det handboll och nå käk innan med laget, inte donken okej?
Har faktiskt inte ätit mc donalds på tre år nu. Känns suuuuper skönt att slippa det. Tro mig, man dör inte av att inte äta det.
Imorgon ska jag till skärholmen också med Victor som tänkte införskaffa sig nya jeans. Jag själv hmm, jag kommer nog inte köpa något, mitt konto tryter och jag kommer inte kunna handla julklappar om jag shoppar mer. Men man ska aldrig säga aldrig har jag hört, förvånar mig inte om det är JAG som kommer hem med mest grejer ändå. Skulle vara så typiskt mig. Och typiskt mitt smala konto.
Helg är det påväg och bli också, skönt men den verkar spåra ur lite. Blir liksom inte riktigt som man tänkt sig kan man säga. Håller tummarna för att det blir mys middag med tjejerna iallafall. Man har ju tyvärr inte all tid i världen för att kunna göra sådana saker. Så skulle jag vilja gå ut på krogen också, länge sedan nu. Kanske det blir hela paketet? Hope so.
Usch nu har jag ledsnat på det här en stund, tar sådan tid att skriva och så babblar jag bara på om inget så då inser man att det är bäst att sluta för dagen. Tack för mig.

somwhere i belong...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man kan inte ha mycket att tänka på om blir så arg för att man missat ett avsnitt med bondarna... På söndag, då går reprisen. Hoppas du klarar dig till dess!

2007-11-23 @ 00:20:59
Postat av: angelique

nää jag vet, men nu var det tyvärr så. Tack så mycket då ska jag se den! :)

2007-11-23 @ 17:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback