då var det fredag igen.

Som jag sagt varje vecka, va fort tiden går! Det gör den verkligen, det är helt stört. Och det är halloween helg och allt. Snart är även jul och nyår här utan att man vet ordet av. Julstress med inköp av julklappar och så vidare. Det är nog det värsta med julen, och jag säger varje år att jag ska börja i tid men är ändå ute i sista sekund, varför lyckas man varje år med samma sak? Jag vet inte, men jag ska iallafall försöka vara något ute i bättre tid iår.
Idag vaknade jag otroligt sent, trodde inte det var sant. Men då hade jag vaknat hur många gånger som helst på morgonen och sovit dåligt under natten, fast jag gick och la mig tidigt, runt halv 12 tror jag det var. Men somnade i och för sig inte förens vid halv 1 eftersom jag kollade sex and the city, som jag för övrigt kommit till 8de skivan på. Haha. Av 18 dock.
Jag som sa till mig själv när jag vaknade att jag skulle hinna med att gå ut en sväng eftersom det var så fint väder men, vips så började Dawsons creek, som jag missade igår pga att jag kollade sex and the city och nu är det mörkt ute och hur kul är det att gå då? Nää inte alls vill jag lova. Så ska nog gå med Victor ikväll när han ska ut med Casper. Dock blir det inte alls lika lång promenad då som jag själv tänkt mig men jag rör iallafall på mig. Usch, jag har verkligen skuldkänslor för att jag inte rör på mig. Fast det är inte så lätt när man är sjuk för då ska man ju ta det lugnt. Men ändå.
Så jag har inga planer alls som det ser ut nu faktiskt. Ganska skönt men samtidigt, inte. Eftersom jag har gjort ingenting dom senaste dagarna och börjar gå mig själv på nerverna.
Need to go shopping now. Jag har hållit mig tillräckligt länge nu känner jag.
Laddade ner Dawsons creek låten idag också, den är ju så himla bra. =) Har inte tänkt på att ladda ner den förens idag. Konstigt ändå med tanke på hur länge jag följt det. Haha.
Nu har jag ingen egentlig ursäkt till att gå från datorn, men jag har bara tokledsnat på att sitta vid den. No life, får väl kolla sex and the city som dom andra dagarna. Haha. Gah, ge mig ett liv, en hobby eller vad som helst. Jag börjar tröttna på det som är.

you know it´s all because of you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback