åter en lördag passerad.

Utan någon som helst mening egentligen. Jag är ju fortfarande sjuk så alltså, no party for me. Och jag går på min sista nerv. Inte verkar det bli bättre heller och jag har fått känna på vad kikhosta innebär också och går inte in på detaljer, för dom som vet vad kikhosta är kan bara räkna ut vad jag menar.
Men överlag har jag haft en ganska bra dag trots allt. Sov länge och välbehövligt och sedan såg jag något avsnitt av sex and the city, hann sedan inte mer än sätta mig vid datorn innan jag var påväg igen. Gick över till Victor för att se filmen 1408, bra hade sina stunder som den var läskig och i stort sätt en bra film. Var kvar där ett tag efter också och busade med hans ett åriga lillebror Alexander och hunden Casper för att sedan skynda mig hem till Svensson svensson och äta pizza med familjen. Haha. Usch vad jag har blivit töntig, fjärde helgen i rad jag är hemma och chillar. Måste bli frisk så jag gör något med mitt liv för det här håller inte.
Fotbollen behöver vi väl inte ens nämna va? Inte för jag trodde sverige skulle vinna men ändå. Pinsamt.
Så nu insåg jag att jag har gjort min lördagkväll till som alla andra, ingenting. Meningslöst att längta till helg faktiskt. Iallafall om som jag ändå inte gör något av den, eller snarare inte kan göra något av den. Pysslar ju med samma saker på vardagarna ändå. Hur tragisk får man bli. Men söker jobb det gör jag i stort sätt varje dag. Någon måste ju nappa snart?
Nåja, jag ska inte förstöra min lördag mer så kanske ska lägga mig och kolla på mera sex and the city, det enda som gör mig piggare och friskare direkt. Kollade faktiskt lite om resor till New York och London idag, jag vill så gärna! Snälla jag vill nu. Skulle behöva det om inte annat.
Längtar tills nästa lördag då jag följer med Fetto Robin på DIF-Modo i globen, ska bli roligt att göra nånting annat faktiskt. DET behövs.
Nu ger jag upp allt det här med drömmar och fantasier, ska försöka komma tillbaka till verkligheten mera, därför drömmer jag mig bara bort med sex and the city.

can we bring yesterday back around...

Kommentarer
Postat av: Akhila

Gumman , hur tråkigt tror du inte jag kommer ha det framöver.. =)

2007-11-18 @ 11:10:46
Postat av: angelique

ack-kvack: joo jag vet, jag kan komma och uppmuntra dig lite då och då :D

2007-11-18 @ 20:10:38
Postat av: Akhila

Jaaa det skulle vara trevligt! ;)

2007-11-19 @ 12:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback