Whats the grej?

Men verkligen. Whats the grej? Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om våran valborg faktiskt, bästa någonsin, tror jag iallafall. Haha. Minns faktiskt inte vad jag gjorde förra året om jag ska vara helt ärlig. Men gårdagen, valborg, var konstig och rolig. Jag börjar, eller är väldigt sliten nu faktiskt måste jag säga. Igår innan jag skulle börja fixa mig och allt det där känner jag hur tröttheten kommer ikapp, men vad att göra? La mig ner en 15 min eller så för att sedan hoppa in i duschen och börja göra sig iordning, jag själv tyckte att jag var i fas och att det gick jätte smidigt och bra, men icke. Tjoff så var tiden väck och jag fick traska i rask tempo till Sarah. Väl där så inser vi att vi inte har allt för mycket tid för att vi ska till Enberg och föra med dom. När vi börjar närma oss ringer vi och så säger han att dom typ precis ska gå. Fan. Och han kommer och möter oss för att hämta våra saker och lämna dom hos honom så vi kunde gå i förväg till tåget som det var halvbråttom till. Men vi hann som tur var. Och när vi väl är inne så måste vi vänta en halvtimme på att få gå in för att dom flyttat fram insläppet, och jag var ju lagom kissnödig sådär, som vanligt haha.
Men väl därinne så har det ju inte kommit speciellt mycket folk så vi hann komma lite i fas med drickandet som vi missat lite på. Vi får skärpa oss på den fronten tycker jag. Men sedan drog det igång må jag säga. Haha. Kan sammanfatta det kort.
Sarah och jag kommer igång och röjer dansgolvet, haha, Camilla kommer dit efter att ha blivit med tvingad/kidnappad direkt efter jobbet, Fredrik och Erik kommer dit, jag och Sarah säckar ihop vid ett bord men kommer igång igen och äger dansgolvet, Robin, Sebastian, jag, Sarah och Camilla tar 3 bussen hem som tar typ en minut eller så, träffade massa jag kände vid busshållsplatsen i stan, roligt =) För att sedan väl framme i Tumba gå i långsam takt till Sarah pga skavsår för att sova, mys mys.
Så nu sitter man hemma lagom sliten med min mysiga baileys filt från Sälen, har feber som jag även hade inatt kände jag och har ätit väldigt god thaimat från Tullinge =) Super härlig avslutning på den mest underbara dröm tror jag. Haha. Leva så här skulle man inte tacka nej till. Men nu är det bara att se fram emot nästa vecka som innebär Akhilas skiva samt Sarahs skiva som är dagarna efter varandra samt min egna mösspåtagning. Och denna vecka är nog sista veckan på praktiken. Det finns nog en gud trots allt. =)

Say it right...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback