Studentmössa.

Idag fick vi våra älskade mössor! Gah så härligt. =) Snacka om att det börjar närma sig nu alltså. Endast 24 dagar kvar nu. Hur galet är inte det? Typ hel crazy! Kan inte fatta det och lär nog aldrig göra det heller.
Super skönt att börja 12.40 idag också, fick sova massor och så glider man dit och sätter sig och pratar och efter det hämtade vi mössorna och åkte hem. Ganska skön dag i skolan måste jag erkänna =) Men imorgon blir det värre faktiskt, kl 8.00 handboll sedan turism (antagligen lär vi sitta och prata om studenten osv.) efter det så är det prov i marknadsföring på hotell, hur ska detta gå? Jag är iallafall klar med min del av inlämningen och det känns rackarns skönt faktiskt! Trodde aldrig jag skulle bli klar eller orka ta tag i det men jag hann klart innan träningen idag som började kl 17. Och det enda som jag har kvar i svenska B nu är mitt tal i nationella, fan va skönt! Fick veta betygen på långskrivningen som vi hade förr förra veckan och jag fick VG även på det. Hur greatans är inte det? Nu har jag fått VG på båda nationella skrivningarna. Är lite stolt faktiskt =) Men så kom vi till det där med talet.. Kommer gå åt skogen. Jag är verkligen sämst på det. Men jag ska göra mitt absolut yttersta!
Blä måste plugga och ladda inför morgondagen för då har Akhila sin skiva, ska bli såå roligt! Vi ska försöka börja med mat och grejer vid 17 tiden, tror ni vi lyckas? Tveksamt men vi måste. Ska som vanligt vara hos Sarah innan och greja med allt vad det nu kan vara. Need to find a outfit!!
Jag kanske har en lösning på mina skavsår och mina favorit skor! Pappa är en fd skomakare och har stenkoll på allt sånt och har hjälpt mig och nu förhoppningsvis kan jag lägga alla värdelösa plåster på hyllan och använda skorna så bäst jag vill. Taaack! Och dom är svarta nu som dom var förut också, hur bra som helst =)
Oops, märkte att det var visst ingen bra idé att kasta mobilen i väggen när det ringde, haha. Batteriet flög ur och nu bör jag kolla allt allt funkar, bergis inte. Men du ger dig ju aldrig med att ringa, låt mig va.

Nej nu måste jag plugga så jag inte somnar mitt i det sen. =)

I want to be you...

Kommentarer
Postat av: Gunnar Nilsson

Jag gillar din blog!

Postat av: Maria

visst är mössorna fina :D

2007-05-08 @ 11:14:31
URL: http://miaballerina.blogspot.com
Postat av: Angelique

Gunnar: tackar så mycket, kul att du gillar den!

Maria: aa dom är helt sjukt fina, kul med mösspåtagningen imorgon :)

2007-05-08 @ 13:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback