Studenten imorgon!!

Det är så overkligt att man inte kan föreställa sig att man aldrig mer kommer gå där mer. Det ska bli så roligt att ta studenten och alla som redan tagit säger att det är deras bästa dag någonsin! Lär nog bli så för min del också antar jag. =)
Det är så mycket som ska förberedas och som vanligt hos oss görs det i sista sekund. Hittills har vi inte ens städat huset, bara jag som städat mitt rum. Känns mindre bra faktiskt. Och känns ännu sämre att mamma är lagom glad på pappa som bara bryr sig om sin båt istället för min student. Så just nu är det skönt att jag inte ens ska sova hemma så jag slipper allt tjat och att alla är så griniga. Så nu ju mer det närmar sig så känns det både sämre och bättre, inte speciellt kul att ingen i min släkt kommer till studenten heller, fast mina kusiner kommer i helgen och kanske farfar så det är ju alltid något. =)
Tur att man har vänner som bryr sig iallafall! Vad skulle man göra utan dom? Utan mina vänner skulle jag inte vara någonting.
Jag är också väldigt glad att jag inte är lika sjuk som jag var för ett år sedan när jag var på tumbas student, det var inte roligt och vad det regnade, tyckte synd om dom. Men imorgon blir det grymt!! Stuudenteeen!! =)
Var idag och solade i tullinge med Sarah också för att lägga på sista finishen för imorgon och hon för i övermorgon. Så nu är det bara skönhetssömn och försöka komma på vad man ska ha för smink på sig imorgon också, sedan är alla förberedelser för mig klart vill jag lova. Ska bli så himla kul alltihop, jag vill komma ihåg min student också är det tänkt. =) Men vi får se hur det blir med den saken. Skönt med skjuts hem från skivan iallafall. Hihi. Men det är synd om Bonelli som inte kan dricka något faktiskt, stackarn.. Men han får ta igen allt till det dubbla på tisdag då han går ut. Och då är en annan arbetslös, haha usch va läskigt.
Jag tror att morgondagen kommer vara min absolut bästa dag, förutom när jag får ta bort min tandställning. Haha.

Hoppas inget ändras, vill verkligen inte det. Jag vet en som håller med mig iallafall och tur att man inte är ensam. Men jag är orolig. Det är ju så bra som det är. Snart ska jag våga, jag lovar, hoppas det går min väg bara.

För imorgon går det av stapeln! Studenteeen!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

för du ska ta studenten för du ska ta studenten för du ska ta studeeeeeeeenteeeeeen! fy fan va du är bra:D

2007-05-31 @ 12:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback