Sjuker.

Jääätte bra tajming, not. Så onödigt nu när det är tre dagar kvar på praktiken och då blir jag sjuk. Självklart är det inget man kan förutse eller göra så att man inte blir men jobbigt att det kom just precis NU. Men men what to do? Så idag var jag hemma från praktiken, hade hoppats att jag skulle klara att åka dit iallafall men det gjorde jag inte, febern och halsen gjorde sig otroligt påminda när jag vaknade. Men imorgon ska jag dit oavsett hur jag mår. Gillar inte att bara sitta hemma och glo. Och tack vare det så har jag faktiskt lyckats städa mitt rum (som absolut behövdes) och lite i köket också när jag ändå höll på och senare pluggade jag till mitt marknadsföringsprov som är på tisdag. Borde gjort mer som t ex min inlämning till religionen samt skrivit CV till turismen men nä det var alldeles för jobbigt så jag skippade det. Men jag är stolt för det lilla jag gjort ändå. =)
Något som också är bra är att jag får äta thaimat idag också, tjohoo! Va illa det låter. Haha. Men själva grejen är den att det var så sjuuukt mycket mat igår att det blev över och utan tvekan funkar som middag idag också (och säkert för en hel vecka framåt) jag klagar inte iallafall. =)
Ikväll är det Lost också, får inte missas! Jag missade förra onsdagen men fick det inspelat men självklart gick det inte att titta på så mamma ringer Viasat och kollar och det löste sig, trodde vi ja. Sen gav vi upp. Så jag är efter ett program, fan. Får hänga med på summeringen istället. =)
Fick höra också att studentmössorna och allt det där har anlänt till skolan och vi får dom på måndag, toppen!! Som jag längtar! Mösspåtagning på onsdag nästa vecka, ser fram emot det. 29 dagar kvar tills studenten. Det närmar sig med stormsteg nu.. Jag börjar bli nervös.

why do all good things come to an end...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback