Shopping.

När man som mest behöver det men när man som minst bör göra det. Åkte med Akhila och Sarah till Farsta Centrum för att Akhila skulle kolla på kläder. Och jag som verkligen inte får göra av med pengar, eller för den delen inte kan med mitt minimala konto just nu, vad händer i vanlig ordning? Jag shoppar. Så typiskt mig, det blev ett par ljusgråa cityshorts från HM och två pack vanliga tajta t-shirtar en vit och en svart, ska köpa en rosa och en vit vid senare tillfälle. Jag liksom, rosa?! Hallå? Haha. Jag kan inte tro det själv. Mamma bara rynkade hela ansiktet när jag sa det när jag kom hem och att försöka övertyga henne om att jag faktiskt passade i det gick inge vidare. Haha jag förstår henne =) Och sedan köpte jag ett urgulligt rutigt hårband från glitter. Hur gullig kassörska som helst. Man blir så glad när man möter så trevlig personal som inte är för på men inte heller ignorerande. Toppen!
När jag kom hem efter mina trevliga timmar med bästa vännerna så var det iprincip bara att vända igen, följde med mamma och pappa för att handla mat på ICA Maxi, och i vanlig ordning när familjen Källsten är och handlar så blir det alltid massa extra som inte alls var med i planeringen. Haha. Fast pappa är värst. =)
Vi var in på Bauhaus också och köpte blommor och annat strunt samtidigt som vi kollade på bubbelbadkar, ååh ska bli så härligt när vi gör iordning badrummet och en härlig sådan kommer dit. Njuuter. =)
Usch va jag bör plugga just nu men jag orkar inte, är för hungrig. Ska även idag få grillat. Mums. Snart kommer Akhila hit och ska kolla hockeyn och hjälpa mig med min religionsuppgift för det fattar jag noll av. Haha.
Trevlig kväll igår också, men fan vilken konstig skräckfilm plus att Sarah och Enberg somnade! Lyckat. Tycker lite synd om Victor som fick dras med mig ensam, jag som är så harig när det gäller sådant också. Haha. =)
Somna kunde jag iallafall, tur var väl det. Super härligt att man ÄNTLIGEN fick sova i sängen. Haha. Länge sedan nu må jag säga. Men soffan är inte helt fel heller, jag får ju faktiskt plats där.

För jag är starkare än du...


Kommentarer
Postat av: vingklipptpingvin

TOOOOMT PÅ KONTOT! =) haha
Skräckfilmen på tv var ju faktiskt rätt bra, eller den om Djinn, slutade skumt som fan bara =D hahaha

Postat av: Angelique

Men verkligen slut på kontot! förstår inte hur det kan bli såå :P
nej det var den inte, förstår inte vart den var bra någonstans faktiskt haha!

2007-05-06 @ 21:39:46
Postat av: Sarah

Ange, ja sov inte. jag vilade bara ögonen en aning! :D

2007-05-06 @ 22:08:17
URL: http://www.blogg.se/zaraah
Postat av: Sarah

hahahahhhahah skit i blogg-adressen i inlägget innan, blev typ asfel :D

2007-05-06 @ 22:09:03
URL: http://www.zaraah.blogg.se
Postat av: Angelique

hhahaha :D du är ju som du är :P jag brukar också bara "vila ögonen lite" ;) den är bäst :D

2007-05-06 @ 23:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback