Så där ja.

Som en lättnad fick jag och Jenny godkänt på vårat projektarbete, puh. Fick också VG på de tre hotellprov som vi gjort inom dom närmaste två-tre veckorna. Skönt, men hoppas på lite högre betyg i slutet men man vet aldrig när jag aldrig klarar mig över VG gränsen, men det är inte dåligt det heller. =) Var tydligen sista handbollslektionen imorse också, fan. Årsmästare i minihandboll korades och jag kunde inte vara med, sjukt ledsen! Nästa vecka var det inställt pga att ettorna skulle ha någon friluftsdag eller så och veckan därpå är det den årliga fotbollen. Och jaa löpning "skoljoggsvarvet" för mig och de hängivna grabbar jag har på handbollen, kommer gå såååå bra (not). Haha. Jag är sämst på sånt där. Men skönt att alla andra gjorde idag så man slapp skämmas alltför mycket. Nu har jag lite tid på mig att bli bättre. Ska springa det varvet en gång innan så jag har en tid att gå på. För tyvärr är det löpning som gäller för mig nu i 4-5 veckor framåt och andra övningar som funkar utan smärta. Var hos dr. Tenbrock idag och kikade revbenen och det, fick lära mig något nytt till på köpet. Säkert så visste alla det och jag är bara bakom flötet, men visste inte att revbenen inte var hela vägen vid magen utan slutar ungefär vid armarna eller va sjutton man säger och resten är typ bråck och muskler. I vilket fall som helst så har jag brutit det som är i bråsket vid 8de revbenet och kommer ha ont i ungefär 4-5 veckor. Hon har starka nyper den där Sarah så passa er, för det lär jag göra hädan efter. Haha. =) Men du är söt ändå Sarah. =)
Imorgon så får jag min present av Sarah, hon ska permanenta mitt hår alldeles gratis, tack så mycket kommer bli jätte fint som vanligt när du är i farten och stylar mitt hår! =) Läängtar.
Så är det skiva igen på torsdag efter (som det känns nu iallafall) en evighet sen, men vad är det en veckas uppehåll som varit? Haha. Pinsamt. Men va sjutton, det är värt att leva ut! Skiva nästa vecka också, skoj skoj! Bal och grejer då också, shit maj-britt helt galet måste komma i form. (På hmm en vecka? Lycka till..)
Men löpningen får jag hoppas gör susen! =)

Let me down gently...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback