Närmare än aldrig förr.

Jag fick panik idag. Insåg att jag inte har en aning om studentdagen för fem öre, inte tio heller för den delen, det enda jag har koll på är kläderna jag ska ha på mig och tur är väl det iallafall. Men äsch jag bör väl ändå inte ha koll tycker man ju jag ska bara ta mig igenom dagen, helst smärtfritt.
Idag sov jag mycket länge, skönt skönt efter gårdagen. Kilade över (som alltid) till Sarah, eller blev faktiskt hämtad, Petter, Enberg och Victor var snälla och plockade upp mig. Det tackar jag för! Vi åkte till videobutiken och hyrde film och köpte godis, eller aa Petter stog för hela kalaset. Och att det ska krävas en tjej för ett beslut av film är ju inte helt oväntat. Vi stog säkert i en halvtimme och velade mellan säkert tusen filmer kändes det som "Nää den där har jag sett" hörde man typ hela tiden. Så till slut ledsnade jag och tog fram filmen Gisslan och den blev det. Jag har dock sett den både på bio och efter det men gillar den så hade inget emot att se den igen. =) Det var inga dåliga reaktioner efter filmen heller så det var ju en fördel.
Fick sedan skjuts hem för jag hade bestämt mig för att faktiskt sova hos mig i min säng för en gångs skull, och vilken succé! Haha. Jag somnade direkt, kanske hade det med att göra att kl var runt 3 på natten eller så men jag vill inte få mig att tro det. Skönt var det iallafall, men tomt.
Kom upp och gjorde mig iordning i evigheter och sedan när Sarah ringer mig när jag sitter och äter får jag panik, bussen skulle gå ca 15 min senare och jag var inte klar. Shit panik! Men jag hann =) Speedy som jag är.
Mötte en gammal vän till mig som jag, fan ta mig, glömde hans födelsedag! Är så arg på mig själv, har inte glömt den något år och har verkligen tänkt på det hela månaden lyckades glömma. Verkligen förlåt! Skäms faktiskt. Men han grät väl inte direkt blod över det. Haha. Men men.
Mötte upp Sarah i Tullinge för att kila och sola, och det var super skönt. Vi ska nog sola igen på onsdag för att lägga upp det snyggt inför studenten. =) 3 dagar kvar nu...
Vi vet mycket väl att när vi är i tumba igen sen att det är 1 timme kvar till träning, men såklart kom vi på pricken ner dit tack vare min kära far som skjutsade oss. =)
Blir så jävla arg att jag inte kan träna fullt ut, det stör mig verkligen. Jaja, om en månad ska det inte vara några problem att ösa på! Längtar grymt mycket till Eken Cup också! Ska bli så himla roligt. Två år sedan sist. Ingen sommar utan eken.
Haha. Pappa plockar just nu ur diskmaskinen och så går ett glas sönder så frågar mamma "Men vad gör du egentligen?" "Men det där cola-glaset gjorde en frivändning i luften och kraschade in i en tallrik" Fråga mig inte vart han får allt ifrån för jag har ingen aning..

Vad gör man när man vet fast man inte vet? Tycker inte om när man inte vet helt säkert. Hur går man då tillväga? Jag är säker, men är du? Jag håller mig nog tillbaka för att vänta och se, kanske är det bästa sättet, fast kanske inte? Men vad vet jag. Vågar helt enkelt inte riskera något.

Always look on the bright side of life...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback