Några timmar.

Filmen igår, Spiderman 3 som vi var och såg på bio var faktiskt bra. Tyckte att den var kanske lite långdragen men den hade inte kunnat varit kortare heller, måste varit min feber som gjorde mig trött, eller att jag hållit igång hela dagen och burit runt massa bord och stolar, vem vet. Runt halv 8 blir jag hämtad av Cissi som ska skjutsa mig för att möta Enberg som har min dricka jag inte ens hann lukta på innan vi skulle in till studenskivan sist. Fick dom och sedan bar det av till hennes pojkvän Alle för att vänta på de andra, Rille och Jacop som också skulle med. Jag, Alle och Cissi var ursnygga i våra nya fina student 2007 tröjor, haha. Mobbat men sant. =)
Vi åkte och hämtade grabbarna och sedan vidare till Heron City. Vi var där kanske lite väl tidigt men va sjutton, dom var ju lite hungriga också såklart så blev det mcdonalds då. Jag tog bara glass som vanligt, och mmh så god den är, med chokladtopping ska det vara också. Haha. När vi fördrivit alldeles för mycket tid så går vi upp mot salongen och sätter oss. Som alltid när man går på bio så börjar den aldrig när den ska, reklamen minst 10 min senare än bestämd tid. Så runt 5 över halv 1 på natten slutar filmen. Lagom sega och trötta beger vi oss av mot bilen och åker hem. Tack för skjutsen Cissi. =)
Så runt kl 2 inatt kom jag i säng, vilket betyder att jag skulle få fyra timmars sömn denna natt, skönt.
Trodde inte jag skulle vakna alls och hade nog inte gjort det om inte det hade varit fint väder ute. Höll på att försova mig men lyckades som tur var att vakna och komma upp, men bråttom fick jag kan jag ju säga. Haha. Men jag hann med buss och allt så prick kl 8 var jag uppe på konferensen, är man inte lite bra eller?
Så nu sitter jag nere i pm-matsalen och fördriver tid har varit och slängt massa pappkartonger i brist på annat. Datan uppe på konferensen vill inte logga in, blä och där uppe har jag ingenting att göra. Kanske får åka hem snart?! Haha. Men fick höra av Robin att han suttit just här i älvsjö nu och väntat i en timme på att något tåg ska åka mot tumba så kanske bäst att vänta tills allt är över ändå? Äsch, vem vet min sista dag kanske slutar som igår kl 17. Aldrig att jag pallar med det då somnar jag nog. Känns konstigt att det är min sista dag här men sjuuukt skönt, man ska aldrig säga aldrig men tror inte att jag kommer komma tillbaka hit något mer. =)
Bäst jag kilar upp till Martina så hon inte undrar om jag pressat mig själv i maskinen istället för pappkartongerna! Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback