Kort om gårdagen.

Har tyvärr inte så mycket tid att skriva för jag ska snart åka iväg till Södertjälje för min första körlektion. Börjar känna att jag är nervös.. Håll er inne alla från Södertälje säger jag bara! Haha. Närå men det ska nog gå bra, pappa åker med också, läraren jag har tyckte att det vore bra om han gjorde det. Direkt efter blir det att fara iväg till träningen. Inte alls speciellt taggad till det faktiskt. Men men, vad att göra?
Gårdagen då, mösspåtagning mycket mysigt med samling i aulan för att ta på oss mössorna för att sedan dra iväg på femkamp som jag tidigare berättat om. Efter allt fixande och äntligen kom till Sarahs lägenhet så åt vi pizza och kebab. Jag, Akhila och Sofie åt oss sjukt mätta att vi trodde vi skulle rulla fram, haha. Men vi började föra lite och gjorde oss iordning med allt. Super trevligt som vanligt. Gabban hann dock inte ens komma dit så hon fick möta upp oss på tåget in. Sofie blev jätte full redan innan och ramlade runt i Sarahs lägenhet. Haha. Men kul var det. På vägen in så träffade Sofie några hon kände från tullinge och en som heter Emelie som jag också känner. Det var en trevlig tågtur faktiskt, men vet inte om den slår den i förrgår alltså ;) Haha.
När vi väl kommit in på Viperroom där dom hade sin skiva var det dött. Inga som dansade och det var lite folk, hmm hur ska detta sluta? Vi kom ganska tidigt dock men ändå så hade dom öppnat insläppet runt 21. Efter lite shots och annat gott så drog vi upp på dansgolvet trots lite folk. Super kul som vanligt! Sedan var det drag. Efter ett tag så trillade det in fler och fler som jag kände och det blev en urhärlig stämning faktiskt. Mycket dans, goda godisshots och trevligt sällskap så kan det inte bli bättre!
Påväg hem igen så blev det att ta bussen till centralen och vänta på våran buss mot södertälje, väl på bussen var det mycket folk och en stackare som absolut inte mådde bra, Robin starkt av dig att hjälpa honom!
Sarah och jag fick stå iprincip hela resan så det var skönt att få sitta och dra på sig luvan och vila ögonen lite från flemingsberg ungefär. Haha. När vi kommit till tumba så var det den där promenaden som vi gjort så många gånger förr. Robin och Victor gjorde oss sällskap hem till Sarah. Hann knappt komma innanför dörren och sätta oss en stund innan alla började dra sig mot sängen för att somna ganska fort. Blev en ganska tidig natt trots allt men rolig!
Bilder från mösspåtagningen och diverse kommer efter jag tränat och så tror jag. =)

The games we play...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback