Hemma, så att säga.

Jag är faktiskt hemma, hos mig, där jag egentligen bor. Länge sedan sist. Pappas kommentar när vi skulle äta lite efter träningen "Vem fan är du? Bara klampar in här och det första du gör är att sätta dig ner och käkar" Tufft men sant. Tror verkligen dom har saknat mig här hemma, mamma och pappa pratar och frågar massor och man märkte att dom tyckte det var skönt att jag för en gångs skull var hemma en onsdag som det är och kollade på Lost som vi alltid gör annars. Har dock inte blivit så på ett tag pga studentskivor hit och dit. Jag känner mig helt konstig, hemma liksom och ensam dessutom. Trivs med sällskap runt omkring mig hela tiden, förut kunde jag tycka att det var skönt att vara hemma eller bara ensam för att bara slippa tänka på allt. Men nu, den tiden är den samma vart eller vilka jag än är med. Och gud va jag trivs med det! Hoppas att den här tiden förlängs i massor framöver, vill inte att den bara ska ta slut, det bara går ju inte. Men om det inte blir så, kan jag faktiskt bara tacka och ta emot, för så mycket jag lärt mig om mig själv och andra är sjukt mycket. Jag gillar situationen som den är nu, studenttider och allt som det är. Man kan bara hoppas att allt efteråt utvecklas till det bättre, om det går? Så kort och gott kan det nästan inte bli bättre.
Jag tror på den här sommaren. Kommer bli en av dom bättre om jag känner vibbarna rätt. =)
Igår var det ju Camillas födelsedag som jag berättat. Lyckat och trevligt som få. Hem till Camilla runt 18 tiden, mat och massa tjejsnack. Var hur god mat som helst, tror jag åt för en vecka framåt kändes det som. De andra tjejerna fixade till det sista med makeup och håret och sedan hade tiden flygit iväg och vi skulle kila och möta bland annat Deborah som var den enda tjejen jag kände, sedan var det Merna och Sara och en tjej till som jag pinsamt nog inte minns namnet på.. Usch skäms alltså. Haha. Väl där inne runt 12 slaget så var det tok lite folk, iallafall på dansgolvet men det kom igång ganska snabbt ändå och självklart var man fast där. Träffade hur mycket folk som helst som jag kände, blev nästan helt förvånad ändå. Så jag kilade runt lite överallt under kvällen. Kirrade biljetter åt Tvärn, Fetto Robin och hans kompis Tim så att dom också kunde komma och skaka rumpan lite. Kul var det iallafall! Saknade Sarah där också det var tomt, men jag hade roligt åt dig med vet du. =)
Som vanligt blev det nattbussen hem, tokdog på den typ somnade nog direkt när jag satt mig. Väl i Tumba får Enberg knappt liv i varken mig eller Robin. Haha. Måste sett ruskigt roligt ut när han står och slår på oss och ingen reagerar. Det hade jag velat se iallafall. Haha. Och jag kände mig som en yrhöna eller något, men sedan bar det av mot Sarah där jag fått lov att sova för att slippa gå så långt hem. Tackar för det! Sedan att jag fick ett litet sött släptåg är en annan sak =)
Inklampandes till Sarah och väcker henne, stackarn som sov så sött. Eller jag väckte henne inte, jag var inte speciellt glad haha jag var typ huuur kissnödig som helst att jag såg ubåtar så efter att killarna tyckt att det var super skoj att låsa in sig på toaletten för att retas så kunde jag äntligen smita in där. Och efter att ha blivit klämd av Enberg som absolut skulle lägga sig över mig och inte ha en tanke alls att jag bara råkat bryta mitt bråck så la jag mig på soffan, med vad jag då inte visste var att jag hade alla två kuddar från sängen. Haha. Sorry! Sov iallafall med tre kuddar och med en fårfäll över mig som filt. Orkade inte gå in i sovrummet och hämta en vanlig.. Men bra gick det.
Alltid lika morgonsöt och pigg som jag är när jag vaknar (eller blir väckt..) så kilar man upp efter att Robin kommit på att han har as bråttom till bussen och Victor inte hade något busskort. Snäll som jag är lånar jag ut mitt =)
Kan ju säga att efter lite frukost och suttit ute på balkongen så blev jag trött när vi skulle kolla på film. Haha. Somnade som vanligt efter 15 min tittande. Grattis till mig! Haha.
Sedan hände inte så mycket, jag lagade middag åt mig och Sarah, potatismos och köttbullar och vi satt och åt på balkongen i solen, sjukt mysigt! Efter det var det träning, gym endast. Provade nya träningsoverallerna och matchkläderna, äntligen händer det något med klubbens utveckling när det gäller valet av kläder! Fast matchshortsen var väl hmm jaa vet inte. Kan gå men känns så olikt oss. =)
Resten av kvällen bestog av blåbärspaj med vaniljsås och kikade på Lost. Hemma..
Imorgon har vi studentbal, ska bli roligt men jag fasar lite över det. Säger inte varför men jag gör det. Men jag längtar också. =)
Utgång i helgen Sarah? Ooo ja! Haha.

You cant say no to me...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback