Hahaha.

Min dag har varit strålande häktisk, fast ändå inte. Börjar med att gå upp alldeles förtidigt, kl 06.20, har inte gått upp så tidigt på över en månad tror jag. Gör mig iordning för skola, eller snarare fotbollen, laddar med god frukost eftersom jag ska vara coach är det viktigt att vara på topp. Fotbollen gick åt fanders.. Jonte skyller på mig och min insats som coach, fast han som andre coach kom försent så knappast mitt fel vill jag lova. Förlorade första matchen med 4-0, inte helt okej faktiskt! Riktigt uselt. Och andra såg ut att bli en riktigt bra match med faktiskt lite tempo och bra bollkontroll, men nä 1-0. Suck. Handbollen ska helt enkelt inte ge sig på det där med fotboll, haha. Kul var det, dock lite smått kyligt.
Sen var det bara att fara mot bussen, men efter en bit inser jag att jag måste tömma mitt skåp eftersom att schools out now, shit. Vänder illa kvickt och inser att jag glömt passerkortet till korridoren, men får hjälp av min kära mentor att öppna. Rusar in tar alla grejer kastar ner i väskan och kilar till bussen som jag då hade 5 min på mig till, jag hann såklart.
Väl hemma hinner jag inte mer än att byta om ungefär för att åka med mamma ner till tumba för att få pengar. Lallar runt där och kollar på onödigt mycket kläder och skor som jag inser att jag vill ha men som jag inte kan få, typiskt mig. Möter upp Bonelli för att gå hem till honom eftersom att han hade lyckats glömma det viktigaste, pengar. Tar bilen till gula villan och möter upp Malin och kirrar hans biljett. Åker hem hinner få i mig någon form av lunch för att inte svälta ihjäl senare.
Och jag säger då det, vilken lycka det är när en busschaufför är glad och hälsar, jag gillar den busschaufförn! Åker iallafall till älvsjö och möter upp Akhila för att virra oss till Kungens Kurva, som vanligt shoppar vi, som man inte med våra plånböcker bör göra just nu. Ett par flipflops och ett par leggins blev det för min del, Akhila lyckades köpa två par skor, vill också ha skor men hade verkligen SLUT PÅ KONTOT!
Och nu ska ni få höra. Haha jag typ dog själv när jag insåg hur illa det är. Eller bra beror på hur man ser på saken. När jag köpte leggins så gick jag på barnavdelningen och kollade och insåg att hmm aa jag kan väl prova strl 158 fast det inte är största storleken där och jag hade XS från damavdelningen tidigare, dock var dom lite stora men jag tänkte hallå det är barnavdelningen och strl 158!?
Men hör och häpna! Dom satt perfekt!! Hahaha. Så det blev en hel hundring billigare tack vare det! Men liksom 158!!! Hur litet är inte det? Är jag verkligen sååå liten... Haha. Har börjat inse det nu. Räcker tydligen inte med att jag får höra det. =) Sjukt vill jag lova.
Vi köpte föresten också studentpresent till söta Sarah.
Sedan var det bara att åka till Akhilas mormor och morfar för att hämta inköpslista och åka på Coop i stuvsta och handla, haha söta vi måste varit med vagn och allt.
Snart är det träning också. Suck. Noll motivation, men det är för mitt eget bästa. =)

I övermorgon tar jag studeten.. Jag har ångest. Allt är så galet sen står man där arbetslös och eländig.

I wanna dance with somebody...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback