Grattis Camilla.

Som fyller 19 år idag! Grattis grattis =) Så ikväll ska vi hem till henne för att äta och mysa för att sedan åka på tullinges skiva. Ska blir roligt tycker jag!
Åkte aldrig till djurgården idag som det var tänkt, brännboll & studiebesök. Hade en skön huvudvärk som jag tänkte att bli av med innan ikväll så att man pallar. Tror inte jag missade allt för mycket iallafall faktiskt. Huvudsaken är att jag är med ikväll.
Det här med pengar är inte min grej. Jag bara måste vinna på lotto känner jag. Min ekonomi är inte stabil någonstans och den här veckan ska resan till Ayia Napa betalas också, shit shit shit. Det var visst ingen lindrig tid att ta studenten märker jag och det är endast 9 dagar kvar nu.. Måtte det bli sol!! Vill inte ta studenten i regn. Minns förra året när tumba tog studenten, allt regn på samma gång? Javisst. Inte iår igen då vill jag inte vara med.
Ååh va glad jag blev nu! =) Tänk vad en liten kommentar kan göra så mycket. Tack, det värmde faktiskt väldigt mycket. =) Så går det när man inte har hörts av på ett tag tydligen, eller aa iallafall hela helgen. Haha.
Har varit hos Sarah hela helgen och jag tror faktiskt på riktigt att min familj här hemma saknar mig.. Shit happens. =) Imorse åkte "gänget" iväg vid 8 tiden och det gick verkligen inte att undgå att vakna. Och jag hann knappt mer än att somna så plingade det på dörren, då var det electrolux snubben som skulle kolla Sarahs kylskåp (jag var förvarnad men hade ingen direkt tid som han skulle komma) Så då var det bara att studsa upp ur sängen och släppa in honom. 10 minuter senare var han klar. Yes, tänkte jag och skulle försöka somna igen. Gick inge vidare sov kanske någon timme eller så. Sedan kände jag att där kunde jag inte ligga och dra mig och kilade upp och städade undan och diskade. Lite frukost på det med sällskap av Wilma, mysigt. Sedan var det bara allt ta med sig filmen och pallra sig hemåt.
Och nu har jag självklart inte fått speciellt mycket gjort. Har inte ens kommit på vad jag ska ha på mig ikväll.. Fan. Gillar inte kläder. Håret kan jag inte göra så mycket åt iallafall så det låter jag vara. Haha. Hoppas det löser sig iallafall.

Din idiot, vad tror du om mig egentligen? Orka tro att jag sagt massa saker, och jag är nästan säker på att du inte tror mig än fast jag försäkrat dig om att jag inte sagt ett ljud, för jag skiter fullständigt i dig faktiskt. Struntar i vad du tror att jag sagt också för den delen.. I don´t care.

För ikväll är det party.

One more night...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback