Första lugna lördagen.

Helt otroligt att man ligger i soffan med duntäcke och myser i soffan med Sarah en lördagkväll. Inte likt oss att bara dega, haha. Men det kan behövas tror jag. =) Men helt ärligt, whats the grej med allt? Massa saker händer hela tiden och man hinner knappt blinka och tänka efter förens nästa moment är inne. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, allt bara händer. Är inte riktigt med i matchen känner jag och när man minst anar det så är allt pasé.
Läskigt att allt går så fort. Vet inte vad som hände men något hände med mig under eftermiddagen det bara kom, vet inte vart ifrån eller varför det bara blev helt down på något vis. Livet är inte problemfritt har jag märkt, fast man kunde ju alltid önska att allt var liiite mindre komplicerat än vad det redan är. Men man kan inte begära allt här i livet.
Det är bara så himla lustigt allting. Men what to do liksom? Inte mycket man kan göra åt. Men vem hade trott det här för två veckor sedan? Inte jag. Hade någon kommit och sagt det till mig så hade jag bara skrattat åt alltihop och bara sagt, nää skulle inte tro det va. Haha. Tragiskt men sant.
Hittade på aftonbladet.se ett roligt horoskop och tänkte visa mitt, otur jag vet men det var så roligt. Haha.

Stenbocken


Det hettar inte till förrän runt den åttonde, men då händer det saker på allvar. Du kan bli våldsamt kär, eller plötsligt tappa intresset för något. Typiskt för dig under maj är att dina känslor skiftar ohyggligt fort, och du är ofast tvärsäkert övertygad om hur du vill ha det - tills du ändrar dig, tio minuter senare. Det här är så olikt dig att ingen i din omgivning riktigt förstår hur du känner, och risken för gräl är rätt stor. Men det kan också bli en passionerad månad.
Bästa chansen: Kräfta, Lejon.
Bästa stället: På fest.
Bästa datumen: 7-8/5.


Undrar om det stämmer? Får vänta tills den 7de och 8de där. =) Haha, undrar om Enberg och Victor hittar hit alltså, det visar sig nog snart må jag säga.

Jag ska tro på dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback