Dötråkigt.

Haha i brist på annat så kan man ju alltid skriva ett inlägg? Jag är pinsam. Skriver ju jämt jämt jämt och gärna en gång extra. Speciellt om inget alls.
Fick veta att jag ska sitta och fördriva tiden i ca en timme för att sedan hjälpa till att möblera om och flytta väggar så allt är klart för morgondagen, jo jag tackar ja. Martinas kommentar " Jaa men då har jag dig med som vet hur det brukar gå till så man slipper vara med överallt" Det tar jag som en komplimang faktiskt. Så jag ska hålla kollen på möbleringen så att de gör rätt. Kommer att få kila hem vid 15.30-16.00 nånstans där, känns lagom tungt när jag kunnat gå hem egentligen för lätt en halvtimme sedan om inte mer. Men vad att göra? Bara att ställa upp.
Men har blivit uppmuntrad av andra saker idag iallafall, sött sms som kom nå sjukt lägligt måste jag säga, tackar. Sedan när jag kommit upp från lunchen så kommer det en sjukt snygg budbärare som skulle hämta lite grejer som stog i en av lokalerna, jag dog typ. Haha. =) Inte nog med det utan det var rackarns god lunch också, godare potatismos får man ju leta efter! Jag älskar potatismos, så gott och sitta och små äta på. =) Nej jag är inte normal någonstans jag vet, men sådan är jag så det så. Ska få receptet på det så jag kan göra det hemma, det var med massa örter och grejer, muums! =)
Så när jag var påväg upp till TopTalk som det heter (19de våningen) så får jag syn på min lärare och att hon sitter och pratar med Tommy köksmästaren, oj oj. Fast jag är inte speciellt orolig faktiskt, hon var så glad att se mig så. Haha.
Och dom som var så roade över gardinerna som jag skrev om tidigare var dom flesta från Belgien tydligen. Skojigt det där.
Det har varit en otroligt skum dag, som en stor berg och dalbana utan tvekan och halva dagen har bara gått än så länge.. Hur ska detta sluta? Joo med ett trevligt biobesök vet jag iallafall och så får jag mina fina studentkläder. =) Tack Cissi!
Något jag kom på, det står på våra kläder nu Student - 07 men på min brors kommer det i sådana fall stå, Student - 10. Haha, men visst måste det bli så? Han tar studenten 2010. Lustigt. =)


I just want to fly away...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback