Det bara blidde så.

Igår var det Bonellis studentskiva på Flemings. Det var som vanligt hur roligt som helst, som alltid när jag och Sarah är i farten. Det började dock lite lustigt hela den här kvällen. Jag som jag skrivit tidigare gick hem och städade och gjorde mig iordning (skyndade mig eftersom Sarah ville att jag skulle komma dit så fort som möjligt) var väl helt klar runt 17 tiden och började känna att jag var hungrig. Jag ber då Sarah att kila in i duschen så att vi kan gå och köpa läsk och mat så fort hon var klar. Efter mycket om och men så skickar Sarah sms till mig i sömnen (?) och frågar vad jag gör, men vaddå liksom väntar på dig? Jag svarade direkt och misstänkte att något inte stämde eftersom jag inte fick något mer svar. Så jag skickar ett sms till och skriver till henne på msn utan svar, ringer då henne men får fortfarande inget svar, jahapp vad att göra? Klockan var nu runt 18 tiden och jag började bli otålig. Vid halv sju får jag svar från henne, hon somnade i vanlig ordning! Så jag kirrade med att köpa läsk och mat för att sedan få skjuts av min far upp till henne. Nu hade ju klockan hunnit bli 19, och man kan inget annat än att skratta åt det faktiskt. =) Typiskt Sarah och typiskt oss att det blev så.
Gott med mat var det iallafall och vi började blanda våra goda drinkar med min Artic och hennes Polar. Mums =) Vid 22 snåret så kommer Enberg och VIctor för att ta över ställningarna i lägenheten och vi inser (japp som vanligt) att det är lite bråttom och får springa mesta dels till tåget. Haha. Men vi hann såklart med det.
Inte nog med det så när Sarah ska ta ut pengar på centralen så fastnar kortet! Vi får panik och kan varken få ut eller in det igen, faan. Men då dyker en vänlig själ upp och säger att han kan hjälpa oss. Han ger mig två andra kort som jag ska dra ut det med, och det funkade! =) Tuusen tack, snacka om räddaren i nöden!
Han sa något om att han lärt sig det där av egna erfarenheter, sina kompisar som höll på med lås (?) och från hans pappa som var väktare. Eller något sånt, sak samma han var dagens hjälte!
Väl där vid flemings så möter Bonelli upp oss för att vi ska få biljetterna. Super kul att träffa honom igen alldeles för länge sedan sist! Vi kilar in och träffar hans kompis Stefan, jag visste väl att jag kände igen honom. Haha. I vilket fall som helst blir vi bjudna på en Samboca (stavning?) shot. Den var faktiskt god, men inte fan lyckades vi det där med lågan och grejer. Får helt enkelt öva. Sedan var ju dansen igång som alltid. Efter ett tag så trillade Robin, Petter och Robin in. Trevligt trevligt. Och vi dansade hela kvällen.
Haha såg några bekanta sen ett par år tillbaka också, det var lite roligt må jag säga. Tror dock inte dom kände igen mig, eller aa jag vet inte. Haha.
Från ingenstans iallafall så var jag helt klart onykter och hur det bara blev så det vet jag inte, måste varit kombinationen med för lite sömn och alkoholen där. Ingen hit. Men bra mådde jag iallafall. Huvudsaken det. Mår faktiskt bra idag också vilket är en fördel. Blir sällan bakis så det är hur skönt som helst =)
Kom hem otroligt tidigt idag, strax efter 11 och pappa är helt förvånad och säger "Jag trodde jag inte skulle höra eller se något av dig förens vid 3-4 snåret" Nää inte jag heller men nu blev det bara så pga olika skäl. =) Skönt att komma hem tidigt också i och för sig. Hann inte mer än hem och sedan hade jag och pappa en diskussion om grannens bil och jag sa att det vore en perfekt bil för mig egentligen. Paff som pappa blev började ringa direkt till dom vi hade köpt min nuvarande bil av och säger att dom nu får köpa tillbaka den (eftersom dom tjatade när dom var här igår) Haha. Panik panik. Så nu kanske jag får en annan lite säkrare bil och pappa är överlycklig över att jag ville ha den.
Efter att dom varit här en snabbis och diskuterat lite så går jag upp till mina föräldrars rum (mitt var upptaget av en sovande bror) så jag kunde sova ett par timmar, vaddå jag tycker att fem timmar räcker? Haha. Not. Så där sov jag i deras super sköna vattensäng och trodde jag skulle sova i kanske någon timme men det blev visst 4. Oj.. Men det var nog behövligt =)
Skönt att ha firat lite med en otroligt rolig kväll att man klarat teorin. =) Men idag blir det nog inget annat än att jag kanske glider över till Sarah och håller henne sällskap. =)
Tack Ackelila också för att du handlade på båten.

För det är tuffa tider...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback