4 dagar kvar nu.

På torsdag tar jag då studenten. Ett rackarns tjat om den där stackars studenten som det är typ hur mycket förberedelser som helst om men som är över på en dag. Men det lär nog vara helt klart värt det. =) Längtar massor! Hoppas på bra väder också.
Efter våran studentbal så har det inte hänt så mycket, eller det händer saker hela tiden men inget speciellt. Fredagen var lugn, hemma hos Sarah och gjorde egentligen ingenting och det var pga att vi hade träning tidigt lördagmorgon, kl 11. Somnade ganska snabbt framför Shrek 2 och vaknade av att hon for runt i lägenheten och städade då piggnade jag till och började hjälpa till. Drack lite te och pratade sedan hamnade vi ute på balkongen med filtar värmeljus och bara satt och pratade i någon timme, huuur mysigt som helst! Det var helt vindstilla och inte en kotte vaken, kanske var för att klockan var runt 1 på natten. Vi hörde sen att Hey Baberiba började så vi gick in och la oss och kollade på det. Sedan kom Robin och Bonelli över efter att ha varit på "Möllebeach" och haft "OC-feeling" som dom beskrev det. Vi skulle gått dit vi också men insåg att den mörka långa vägen inte var så attraktiv så vi skippade det och stannade hemma istället. Då var vi iallafall säkra på att vi var vid liv. Uppe alldeles försent som vanligt och upp vid 9 för att göra oss iordning för träning, klara alldeles för tidigt och blev sedan hämtade av min kära far. Väl nere vid träningen inser vi att vi är hela 3 st från damlaget, endast 88or, bra där. I och för sig var några junisar där för att göra löptesterna men ändå så pinsamt. Vi hade intervaller en timme efter det var det bara att åka hem till Sarah igen och sätta oss på balkongen en stund. Vi gjorde inte mycket den eftermiddagen mer än att väntade på att middagen skulle bli klar hos mig. Över till mig åt grillat och annat smaskens, sedan slutade det med att vi hamnade och köpa godis och över till Bonelli för att spela lite PS3, det var roligt fast jag inte förstog speciellt mycket av spelet =)
Efter att ha gjort några försök att bestämma om vi ska på bio eller ej så slutade det med att vi satt i Bonellis vardagsrum och skulle kolla på Gudfadern som varken jag eller Sarah sett. Tydligen ett måste. Nu har vi iallafall sett en av tre filmer och det tycker jag är starkt, eller Sarah somnade. Haha. Tillhör inte det ovanliga dock.
När vi sett klart det så gick vi till statoil och fastnade där en timme innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt, eller något i den stilen. Sarah och jag slår oss ner i hennes kök och dricker te och äter mackor, sedan somnar hon direkt i soffan och jag bestämmer mig för att gå och lägga mig men Sarah skulle promt sova där. Haha skyll dig själv. Så jag hade heela sängen för mig själv. Haha. Det tillhör INTE det vanliga dock. =) Skönt att få sova lite fast klockan var halv 4 eller något när jag gick och la mig.
Idag var det ingenting bestämt så vid halv 2 eller något blir jag hämtad av mina päron för att åka hem och göra inget. Hur skönt som helst. Och precis när jag skulle tvätta lite så dyker min "storebror" upp. Trevligt trevligt, fika med glass och persikohalvor och mycket prat på våran altan med familjen. Han kunde inte direkt förstå att tiden gått så fort och att jag nu ska ta studenten, men förhoppningsvis kommer han och hans fru över och firar mig på torsdag. =) Länge sedan man träffade bror nu men ibland blir det så. =)
Så nu resten av kvällen ska jag inte göran nånting, eller det är absolut inget planerat iallafall. Så vi får väl se vad som händer, har ju inte direkt någon skola imorgon så alltså inga tider att passa. =)
Har ännu inte fått bilderna från balen heller men en som är tagen här hemma iallafall.


image141

Jag och Tvärn, en av mina två kavaljéer som jag gick med.
Mammas kommentar "Jaa, varför ändra på rutinerna" Jag gick med Tvärn redan i balen i 9an så det blev en favorit i repris helt enkelt.

And you know the things you wanna know...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback