Bara 2 dagar kvar nu.

Jag har SÅÅ ont i magen! Jag har packat hmm kanske inte ens hälften av kläderna och bara lagt i dom i min största resväska jag hittade och bara skidkläderna tog halva väskan så jag ska nog ta en separat väska till bara dom. Haha. Usch jag vill inte tänka på att släpa allting, kommer väga typ sju ton minst. Tur att vi inte har vikt begränsat som E och N. =) Men dom åker redan imorgon! Jösses! Vi åker åtminstone på måndag. Åååh jag är så nervöös!
Men det ska bli heelt sjukt kul. När jag åkte till Vårsta i förrgår fick jag ju skjuts av S´s mor, och hon blev helt i extas (stavning?) när hon hörde att vi skulle till högfjällshotellet. Och berättade om allt bra och så. Då kändes det verkligen jätte bra. Hon berättade hur fint det är där och vilka partyn det är där och att dom hade hur roligt som helst när dom var där för inte alls länge sedan. Great säger jag bara! =)
Men jag blir mer och mer nervös ju mer min kära mor säger att hon inte vill att hennes "bebis" ska åka iväg så lång tid och bla bla bla, stackars henne! Tycker lite synd om henne faktiskt, men det hindrar mig verkligen inte till att åka dit! Fy fan vilken upplevelse! =)
Någon det är synd om så är det C som jag ska åka med. Hon hade feber igår och såg inte så där jätte pigg ut, hon sa själv att hon kände sig lagom hängig. Hoppas hon hinner vila upp sig lite, ingen kul start att vara sjuk.

Kan berätta lite om igår. Vi alla tjejer som hänger ihop i skolan + N´s kusiner, två av dom hade tjejkväll igår. Det var hur trevligt som helst och jätte god mat! Tack C & N som kirrade biffen, eller nej kyckling var det ju =) Vi spelade spel och hade jätte trevligt och det enda vi kunde prata om var våra resor. N såg mer och mer blek ut ju mer vi pratade om det. Vi åkte iallafall senare till Storvreten och träffade några, måste säga att jag tyckte synd om tjejerna. Jag var den som kände någon, jag kände mig elak när vi kom dit måste jag säga. Men tack så mycket tjejer för att ni ångrade er och ville dit! =)

Idag blir det till att packa ihop det sista och träffa R. A och gänget ville ha spelkväll också så det blir nog kanske det med när jag ändå håller på. =) Men kan tyvärr inte bli direkt sent eftersom imorgon är min sista match. Jag slutar ju inte och kommer tillbaka till elitseriekvalet, men där tror jag knappast jag får spela =) Vi spelar mot Kållandsö HK, fick två poäng sist och sannolikheten är stor nu med. Skönt med hemma match sista man gör faktiskt. Och inte allt för tidigt, samling kl 12.00 och matchstart 14.00 =)
Oj va onödigt långt det här blev, nu måste jag sätta fart med min packning!!

Behind blue eyes...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback