Verkligen trött som få.

Heeelt sjukt, hinner inte ens sitta något vid datorn när jag jobbat och tränat denna vecka. Har inte haft något behov heller i och för sig. Men tänkte uppdatera lite av mitt egentligen ganska trista liv, eller iallafall denna vecka.
Jobb, hem vända och träna. Dock tisdag såg lite annorlunda ut, jobba, hem vända, direkt till södertälje för körlektion, hem fort som tusan ner till träningen och hinner vara med 20 min. Sedan var det bara att äta mat och slänga sig helt utslagen på sängen och sova. Upp 5 som alla andra tidiga morgonar.
Så man kan säga att jag har varit rätt slut. Känns som att jag aldrig får sova. Haha. Men det tog jag igen lite med en söt powernap på bion ikväll. Usch. DÅ är man trött... Somnade när det var 45 min kvar.. Vi såg pirates of the caribbean 3 som vi längtat till tusen efter. Så vi åkte dit runt 19 snåret och köpte biljetter och mat. Smaskens, jag är då trendsättaren och ville ha grekiskt och självklart fick jag med mig gänget på det, samma rätt också. Haha. Måste varit lite kul för dom som jobbade =)
Och va mycket ögongodis vi lyckades få syn på under den korta vistelsen ändå! Oj oj oj =)
Men jag diggar ändå Akhilas parkering! Men grymt av dig att komma ut så smidigt och snabbt! En eloge till dig där.
Det var super kul och jag hade verkligen sett fram emot det här heela dagen, haha helt i extas! Bio var länge sedan och ett tag sedan vi 4 bara gjorde något. Det var jag, sambon Sarah, Akhila och Gabban.
Och jag hade verkligen tänkt att eftersom vi skulle sluta tidigare idag på jobbet så skulle jag hinna sova innan och sedan ta en dusch och åka. Var hemma vid 15.30 ungefär, Akhila och jag bestämde att kl 19 var bra tid att åka, då visste jag att jag hade tid på mig. ICKE. Åkte med pappa till centrum och hämtade pengar, och var en sväng på apoteket, sedan över till Salem där dom har lite bättre utbud på glasbanken än nere i Tumba tack vare ombyggnaden och sedan till ICA i solbo och hämta mina kläder jag beställt, och dom satt som handen i handsken! Blev verkligen nöjd! =)
Precis när jag tänkt att gå och lägga mig en halvtimme eller så, så får jag sms av sambon, hon undrar om jag ville klippa min lugg eller inte. Juuuste jävlar. Totalt glömt bort det såklart. Så det var bara att studsa upp och ta duschen på en gång och göra mig iordning, få skjuts av pappa till henne och sedan bli hämtad där av Akhila.
Tjollavipp med den sömnen! Sov heller inte i bilen påväg hem från jobbet som jag gjort alla andra dagar, fan. Men somnade gjorde jag sen under bion, inte helt smart men va fan jag bjuder på den! Haha.
Nää nu ska jag VERKLIGEN soooovaaa! Och sova tills jag vaknar. =) Smart va?
Och dessvärre när jag vaknar så måste jag städa. Suck. Lite iallafall. Och så vill jag hinna gå en promenix också. Får se, hinner nog säkert ingenting bara för det.
För imorgon (idag) är det midsommarafton! Härliga tider! Svulla gärnet, säger hon som precis håller på att ändra allt i kostväg och motion. Smart...

Nobody wanna see us together...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback