Varför välter inte dina kor för?

Haha. Jaa det blev lite fel kan man säga. Promenixade igår också, dock en timme kortare än tidigare. Nu var GP med på promenaden också.
Vi pratade om att välta kossor när vi gick förbi Alfa laval och så stannade Sarah för att fixa sina strumpor som halkade ner i skorna och då skulle jag säga "Men varför åker dina strumpor ner och inte mina?" Men det blev "Varför välter inte dina kor för?" Bara för att vi pratade om det, tss så fel det kan bli när jag är i farten. =) Då kunde man inget annat än att skratta åt mig som vanligt.
Igår kom även mina kära släktingar, kusinerna och min farfar och plast farmor. Det var jätte trevligt och dom stannade hela dagen, åt och pratade som aldrig förr. Jag fick jätte fina guldörhängen med små hjärtan, min yngsta kusin Anton (11 år) hade valt dom, så fick jag jätte fina blommor också med ett jätte sött rosa gosedjur på.
Efter att dom hade åkt vid 16 tiden så åkte jag med mamma och pappa till biltema och ica för att handla sedan fick jag skjuts till Sarah där Akhila också var. Dom hade färgat hennes hår, eftersom hon på torsdag tar studenten! Ska bli så roligt, eller hur Akhila? =)
Hon åkte hem för att käka lite middag så jag och Sarah satt på hennes balkong och solade lite, hon har fått jätte fint på balkongen nu med nya utemöblerna. =)
När vi inte orkade sitta och steka mer så gick vi in och la oss på varsin soffa och självklart klassikern, vi somnar. Hon först såklart men jag tätt efter. Efter ett tag så ringer pappa och säger att maten är klar så det var bäst att packa sig upp ur soffan och bli hämtad.
När jag ätit klart så kom Sarah och GP över och gjorde oss sällskap lite innan vi gick iväg på promenaden.
Och arbetslös, eller sommarlov som jag kallar det, som man är så har jag inte alls mycket planerat, snart ska jag iväg och luncha med mina söta vänner Akhila och Sarah men sedan är det bara träningen som är planerad, aa och över och kika på Robin och Enbergs lägenhet förstås. =)
Fast imorgon dåå har jag att göra, sjukt att allt låg samma dag såklart, tandläkaren, Bonellis utspring, hans mottagning, körlektion, och Robins slutskiva. Så där ja, varför ha en lugn stund på dagen? Men tur att det är bara roliga saker =)

I can leave any day...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback