VA?! Bara två veckor?

Haha. Kändes ju ändå som en herrans massa år sedan vi träffades, eller aa okej inte riktigt det men iallafall någon månad? Det blev en liten dejt med Bonelli igår, och usch han var sådär fräscht brun som man blir när man är utomlands också! Kände mig lagom snygg då (NOT). Haha. Som att man gör det annars, skulle inte tro det.
Men det var iallafall galet skönt att få träffa honom igen, gick en promenix med Sarah och honom, perfekt väder och sällskap, kan inte bli bättre. Tror dock i och för sig att han inte kommer orka träffa oss på en längre tid nu fast vi sa att det absolut inte får gå speciellt lång tid tills nästa gång, du bor ju ändå bara nästgårds. =)
Och att vi kom fram till att det ändå bara var två veckor sedan vi sågs sist (hans student) verkar ju faktiskt sjukt. Tiden har gått lagom slow har vi ju märkt, så går det när gråa trista vardagen tar vid. Jobb och träning..
Men jobbet är nu faktiskt över för denna gång, sista dagen igår. Ganska skönt men nu rullar det inte in nå mer pengar. Fan.
Så idag på dagen, eller aa halv 12 så blev jag upphämtad av Akhila för avfärd mot stora staden. Och det är verkligen HAT att åka in och ha noll kronor. Suck. Hittade som vanligt massor. Vi gick och fixade hennes klocka hon fått i studentpresent och där fanns inte en enda klocka under tusenlappen, shit! Jag såg bland annat en för 10 495kr, Gucci såklart. Men skulle nog aldrig våga bära något så dyrt.. Inte som klocka iallafall. Men mycket fint fanns där iallafall. Sedan massa affärer och lunch, som alltid. Mera affärer, sedan for vi till älvsjö där vi parkerat bilen och över till hennes mormor och morfar som vi skulle handla åt och vid 17 tiden var jag hemma igen. Huvudvärk som blev värre och värre kändes inte helt okej och endast en timme kvar till träning. Det blev huvudvärkstabletter och lägga sig på sängen en snabbis och precis när jag skulle somna vaknar jag till och inser att jag ska iväg på träning. BLÄ. Sjuk huvudvärk.
Ont ont ont, jobbig träning och hem. Så efter frukter, tre stycken faktiskt under kvällen, och middag sitter jag nu här och bör sova för att jag är trött och har huvudvärk, men det går inge vidare för mig.
Så nu tackar jag för mig och imorgon har jag inget planerat mer än träning på kvällen, endast två kvar innan egna börjar (YES!)

Baby give it up...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback