Pensionärs varning.

Partyprinsessorna har gjort det igen, det är fredag och vid 22.30 smsar jag min kära sambo och undrar vad hon har för sig denna afton, och vad gööör hon!? Jo, hon sitter och kollar reprisen på Allsång på skansen. HAHA. Men jag var inte sämre jag, satt ju och gjorde samma sak med mor min. Hahaha, fy fan det är ju klockrent.
Båda mina föräldrar jobbade sin sista dag idag så nu har dom semester. Skönt på sätt och vis men ändå, nu måste jag dras med dom i 3 veckor. Suck.
Pappa kilade över med ölen i handen till grannen medans jag och mamma satt kvar och glodde på Allsången. Efter att vi inte hittat något skoj alls på dumburken så gick även vi över med varsin öl och gjorde dom sällskap. Det var jätte mysigt, en liten brasa utomhus och bara satt och myste och drack. Dom har just kommit hem från grekland så dom berättade mycket om resan och vi pratade om tidigare gjorda resor, både bra och dåliga saker. Det var super mysigt! Och nu längtar jag ju verkligen inte ett DUGG mer till ayia napa! Haha. Tänk när man kommer till arlanda och bara känner hela feelingen där, det är så galet och då är man påväg på riktigt. Vill vara där nu!
Den här fredagen har bara varit mysfredag för min del. Haft mjukisbrallor hela dagen och bara degat runt iprincip. Har i och för sig städat rummet och bäddat rent, känner mig duktig. Fast efter det var jag ju mindre duktig, la mig på sängen och kollade på tv, bland annat en dokumentär som hette Lyxiga skor, väldigt bra faktiskt och såå sant om allt. Efter det ledsnade jag och började laga mat, mamma och pappa njöt bara av att det var semester verkade det som.
Sedan hörde jag och mamma att glassbilen var på G såklart var vi där, haha länge sedan vi köpte något där faktiskt. Men nu köpte vi nästan upp hela glassbilen kändes det som. Fast det har vi inte sagt något om till pappa och lillebror, bara att vi köpte två sorter. Märktes att mamma hade fått semester kan jag ju säga!
God mat, grillat såklart och riktigt skönt väder. Sedan var det Hemlighuset med Stefan, Krister & co på tv så vi slog oss ner och kikade på det. Kul som alltid!
Såg ju en sådan revy live med dom i Göteborg när jag fick följa med Jimmy och deras firma förra året, hur kul som helst!
Men morgondagen är till viss del fortfarande ovis, country ser det ju ut som men annars så vet jag inte. Blir nog att vara hemma bara, haha. Jag har nog blivit pensionär sen jag slutade skolan? Men ska bli roligt att festa loss lite, sedan att mina föräldrar också gör det där och så gör faktiskt mig ingenting. Kan bli roligt! Haha.
Nää om pensionären ska tacka för sig och lyssna vidare på Michael Buble (sjuk stavning men tydligen är det så.) Han har ju för mysig röst!

when you´re smiling...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback