Ge mig pengar.

Skönt, första dagen på arbetet är över och jaa det var som vanligt där. Har jobbat där sen jag var 16 till och från så det är inget nytt, varken folket eller arbetet iprincip. Men vilket jävla piss jobb det är. Suck. Monotont och jobbigt att bära. Så står man där nere i "fängelset" som det kallas och bara ser det fina vädret (som för övrigt inte blev så fint sen) utanför fönstret när man fikar. Men det känns som att med min lön så tar jag den smällen. På två veckor har jag tjänat in mina fickpengar till Ayia napa, bara att tacka och bocka. Och det bästa av allt, troligen blir det mer än så, ser ut som att 50-60 ton kaffe kan ta liiiite tid att göra. Skönt för min del. Och för mina söta föräldrars eftersom dom inte behöver lägga ut så mycket. Haha. Inte speciellt roligt att lägga ut mina fickpengar till Ayia napa direkt, hade iallafall inte jag tyckt!
Mådde sisodär idag, vaknade inatt av att jag mådde dåligt också. Blä. Men efter en sväng på apoteket med far min så kändes det bättre och jag fick i mig lunch. Tacka gudarna för det. Hade nog dött annars tror jag, leva på vatten en hel arbetsdag är ingen bra idé.
Och efter lite stress så var det att fly fältet och till Södertälje för körlektion, gick ganska bra om jag bara kunde sluta koncentrera mig på alla andra jävla bilar. Haha. Men hemvägen gick toppen. Kul att få brassa på lite, tur att man inte har en sådan tråkig lärare! Känns bättre och bättre för varje gång, övning ger färdighet är det någon som tidigare sagt till mig. Tydligt det.
Efter lektionen var det huvudvärken som gjorde sig påmind, fan. Två treo och det började lätta lite, vädret har stor inverkan på mig, likadant är det för mor min. Så löpningen blir lite senare efter lite middag och att huvudvärken givit med sig.
Hoppas det blir en trevlig promenad även idag med Sarah och då också med Bonelli som flyr landet imorgon och åker till Kos, usch är sjukt avis på dig! Men om 41 dagar så åker jag till Ayia napa! SJUKT roligt! =)
Fick höra lite om min tränare också, han kommer inte till Eken cup, vilket jag inte förväntat mig heller. Han är kvar på sjukhuset för observation men har inget brutet eller så. Men ändå, det var tydligen bara skit kvar av bilen och han blev klippt ur bilen för att komma loss överhuvudtaget. Hans bror sa till mamma att när man såg bilen trodde man aldrig att någon har kunnat överleva där. Tur man slapp se det.

Blä. Hatar ovishet. Och hatar att jag känner som jag gör för dig. Cant help it. Vet inte hur jag ska säga det till dig bara. Är nog rädd för vad du ska säga. Fast egentligen vad har jag att förlora. Allt känns det som tyvärr. Jag är faktiskt beredd på det värsta och har haft den inställningen nästintill hela tiden, konstigt nog. Varför? Helt fel, men jag vet inte hur jag ska göra. Aja, nu ska jag sluta pladdra strunt. Haha. Whats the grej liksom?

Feel it in the air...

Kommentarer
Postat av: Jennie

41 dagar kvaaaaar:D
sen faan :D

2007-06-12 @ 20:37:23
Postat av: Angelique

totally crazy :D röj röj röj!

2007-06-12 @ 21:04:44
Postat av: Jessica

Om 8 timmar sitter jag på planet... :)

Postat av: Angelique

Jag är inte ett DUGG avis Jessica......!

2007-06-14 @ 18:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback