västerås imorgon/idag.

Det fick bli så. Ska iväg på Power Meet med mamma, pappa, gudmor Ulla, sambo och jag. Kommer nog bli toppen. Dock avfärd härifrån kl 6 imorgonbitti. BLÄ. Heldagsaktivitet blir det allt. Ser fram emot det. Och en heldag med sambo, länge sedan sist. Och kanske kanske blir det utgång också. Tihi, ska få håret klippt imorgon och sova där till på köpet. Fick mitt hår slingat idag, tusen tackar blev lika fint som alltid när du är i farten =) Blir alltid nöjd.
Så ikväll var det promenix, efter många dagars uppehåll, dock i regn men det var skönt. Och vi smarta som vi är tog vi dom fina kepsarna på oss, utan att ens sagt något om det. Haha. Så söta vi var. Likadant blir det imorgon, dock planerat. Kommer nog bli hel kul imorgon. Iallafall promenixade gjorde vi och jag fick en överraskning att dom faktiskt öppnat upp där vi alltid fått springa runt, över, under, klättrat och klängt så nu kan man ÄNTLIGEN gå på vägen som förut. Som vi längtat! Haha. Skönt var det. Hem till sambo och slinga håret. Vi bestämde oss för att åka med till Västerås och kom på oss att oj, vi ska snart upp igen så klippningen blir imorgon kväll när vi kommer hem igen.
Så vi är laddade för morgondagen och åka finbil, Buick, dit och göra Västerås osäkert. Kameran åker självklart med så ni får se hur vi haft det, regn som solsken.
Nää bäst jag kilar iväg och sover så jag orkar gå en hela dagen imorgon.

västerås here we come...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback