Sool.

Härligt härligt med sol, har lyckats sola idag och förhoppningsvis fastnade väl lite färg också, känner att jag börjar blekna.
Fick veta inatt att jag har en trogen läsare, Andreas, som för övrigt frågade chans på mig igår. Så det så! Haha. Kul att du läser faktiskt, dock var väl inte du lika imponerad kanske? För mig kommer du alltid att vara en Ånäs.
Idag så, som sagt solade jag sedan blev det en sväng till centrum och HM, haha jag och mamma kom ut med en lite större kasse än vad det egentligen var tänkt men men shit happens. Jag köpte ett linne och ett par badshorts och hon ett par byxor. Vi köpte även det som vi skulle köpt från början, hårfärg till mig. Känns som att det är dags. =) Snart snart är det ayia napa! Jag må ha kvar tandställningen men för den skull ska jag iallafall ha lite fräsch färg i håret.
Efter vi var klara med inhandling av mat och kläder åkte vi hem, en timme senare kanske så åkte vi med våran glidar bil, Buicken, till Skanssundet och bara kikade lite och sedan hem igen. Mysigt när det är så fint väder verkligen!
Sedan var det bara hem och plocka ihop grejerna till att åka och träna och vänta på att Sarah ska ringa så vi kunde åka ner. Ner och gymma, skönt att man har gjort en av tre dagar på veckan =) Körde hem och det gick smärtfritt faktiskt. Sarah dog iallafall inte. Haha.
Mycket god mat till middag, och sedan glass och jordgubbar. Muums. =) Pappa kan han. Så nu har jag bara suttit här framför den här dumburken och tänkte väl byta till den lite mer självständiga. Börjar bli riktigt trött faktiskt. Tro det eller ej.
Ska till tandläkaren imorgon också, hoppas jag får bra besked!! Drömde mardrömmar om det inatt. Haha. Galet. Men annars har jag inget direkt planerat, tänkte väl ut och springa en sväng tror jag. Och förhoppningsvis övningsköra lite också. =)

Här är lite bilder från när vi var i skanssundet också, riktigt mysigt ser det ut, trots att det blåser som det alltid gör vid havet.

           

Fin utsikt och kanonen skulle ju självklart vara med, har kort när jag är väldigt liten och sitter vid den så det var något som skulle vara med, sedan var pappa också tvungen att känna på vattnet så han klev i så långt det gick haha. Sedan har vi också Buick 59an, mammas drömbil och den blev hennes. Första "raggarbilen" jag någonsin accepterat i mina dagar faktiskt.

en vän med en bil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback