på resandefot, dag 4.

Dag 4 var då avklarad, Tvärbanan och Nockebybanan stog på schemat, vi var klara innan lunch men hade Gnesta kvar att åka till så vi satte oss på pendeln och åkte. Dock gick tåget bara till Järna så det fick bli våran avslutande resa. Så nu är jag hemma och vilar batterierna bara, ska nog sova någon timme också. Sedan runt kl 20 ska vi åka till Älvsjö och äta middag och sova på Rica som en trevlig avslutning på våran resa.
Har börjat även att skriva packningslista för Ayia napa, shit bara 5 dagar kvar. Jag är så himla nervös och glad. ÄNTLIGEN bär det av! Men det känns som att jag kommer glömma något, men det kan inte vara värre än att man får köpa det där nere i sådana fall. =)
Fick veta nu för bara 30 min sedan att en kompis till mig är gravid och har endast 6 veckor kvar. Jag blev riktigt i chocktillstånd, planerat var det också. Vet inte vad jag ska ta mig till, 20 år och ska snart ha barn. Kul att dom är lyckliga iallafall! =)
Men kommer att lägga upp imorgon i resdagboken iallafall om resten av dagen, för att nu ska jag fortsätta skriva packningslista och vara lite nervös! Haha.

Lustig känsla, vet inte alls vad det är. Hoppas inte att det är som jag tror för då vet jag inte vad jag gör. Typ struntar i det tror jag. Tänker inte låta mig luras av mina tankar, det är så bra som det är. Allting får gärna vara så här det mår jag bäst av om jag känner mig själv.

with or without you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback