nu hänger jag inte med.

Hela den här dagen har varit sjukt skum. Jag sov som vanligt, som jag gjort hela denna vecka, ganska dåligt men länge, och när jag väl går upp orkar jag aldrig komma igång. Jag var sjukt trött hela förmiddagen och efter jag övningskört så jag var tvungen att lägga mig framför tvn och slumra lite. Åkte ner och handlade, hade hoppats på att få tröst köpa mig ett par skor, självklart slut i min storlek. FAN. Funderade på att köpa ett par andra jag kollat på hela våren men drog mig även från det. Hem och surade, egentligen vet jag inte varför men har varit otroligt down hela dagen. Hem och åter lägga sig på sängen, dock att fortsätta läsa min bok som jag kommer över halvvägs med nu. Den är bra, men bit vis otroligt deprimerande. Känns nog extra jobbigt när man känner igen personerna i boken också.
Så idag har det inte varit någon bra dag alls. Känns som att jag ledsnar mer och mer på familjen också, need to meet someone else! Och så blev det bestämt att vi åker till Göteborg nästa vecka.. FAN. Jag vill faktiskt inte. Förut då såg jag fram emot det och Liseberg och allt det där, men nu, jag vill verkligen inte. Så där singlade även min underbara kryssning iväg som jag hittade billigt och allt igår, bara för att min bror ska få som han vill. Tack för det. Bara för att jag får åka till ayia napa typ. Men det får väl han också göra när han är lite äldre? Det där med att ha det jämlikt med en yngre bror har jag varit galen på sedan han föddes. Spelar ingen roll att jag är 3 år äldre. Tyvärr. Men jag får väl bita i det sura äpplet i 17 dagar för sedan slipper jag allt det där i sköna 14 dagar. =) Längtar mer än någonsin nu!
Så efter att ha somnat på sängen efter bygglov på 4an vaknade jag betydligt piggare och hade hoppats på svar från sambon, men icke. Vart har du nu tagit vägen?
Jag måste iallafall komma ur min down period, och det är snabbt. Hur ska jag göra? Dumt att den kom nu bara, på mina föräldrars semester och allt.
Nä, nu ska jag fortsätta läsa min bok tror jag, eller ringa sambo och se om hon somnat, det brukar ju hända rätt ofta, så varför inte nu.

första gången som du är...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback