Nattpromenad och dagen.

Mysigt med nattpromenader faktiskt, eller natt och natt det blev det iallafall. Haha. Gick ut och mötte Sailor vid kvart i 11 igår kväll och skulle till Statoil för att han skulle köpa startpaket till mobilen. Sedan vart det bara att vi var ute och pratade i tusen år, jag kom hem vid 1. Något vi måste göra om helt enkelt!
Så igår ringde min grannes kompis till mig, jag och Sarah ska hjälpa till på deras fest med att allt ska finnas och dylikt, så hon ringde och ville träffa oss idag, så vi ska över dit idag och prata och kolla hur allt ser ut. Hon tyckte att det var viktigt att vi skulle känna oss som hemma. Hon verkar hur gullig som helst. =) "Ni jobbar väl kanske från 15-21 sådär efter middagen och så, så att ni också kan ha lite kul på lördagskvällen" Haha den var skön den kommentaren faktiskt. Men jag tror det kommer bli dunder kul! =)
Så vi får väl se vad som sägs där senare idag då.
Ska träna idag också, det blev liksom inte dåligt väder som det var sagt ju? Jaja, sprang igår iallafall, så idag är det bara gym. Känns faktiskt sjukt bra att jag tränar, haha! Jag brukar vara sjukt dålig på att ens titta på sommartränings programmet men nu har jag tränat som man ska. Helt otroligt enligt mig! =) Nöjd.
Har färgat halva av det jag ska färga i mitt hår =) Sarah jobbar så mycket nu så jag tog tag i halva iallafall. Hon är bäst men lämnade det lite svårare till henne, att slinga. Haha. Stackarn, säkert det tråkigaste också.
Men nu har iallafall halva arbetet slutförts. Skönt =)
Och nu bara 19 dagar kvar!! Ayia napa here we come! Kan inte tro att det är så snart.. Jag börjar bli nervös!

Over before it started...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback