halv återträff.

Haha lustig men aa så är det. Som sagt igår västerås och sedan hem till Sarah och bli klippt. GP följde med dit och vi kikade samtidigt på Förortsungar som ingen av oss sett, speciell film det där men helt okej. Sedan vet jag inte egentligen, joo vi kollade på fotboll det var U20 VM eller något sådant på Eurosport sedan volleyboll, hmm aa och jag satte mig och skrev klart gårdagens blogg inlägg, samtidigt som både Sarah och GP dör i soffan. Cute. Sarah vaknade sedan och gick och gjorde sig iordning och la sig i sängen och sov. GP låg kvar på soffan och sov. När jag var klar gjorde även jag iordning mig och la mig brevid Sarah. Somnade såklart inte förens efter kanske 45 min, trodde jag var hur trött som helst efter dagens bravader, men ICKE, var piggare än piggast just då såklart. Men efter mycket om och men så somnade även jag, sisodär kvart i 3 eller något. Kl 9 skickar Sailor sms något om att han hade haft en otroligt långnatt, antagligen hade han då inte gått och lagt sig. Jag vaknade iallafall av smset. Men somnade om rätt fort ändå. Vid 11 ringer Enberg och säger att han blir sen, han skulle komma vid halv 1 men vid efter 14 tror jag han kom för även han bli klippt. Skönt att träffas igen efter så lång tid, självklart ska killen tågluffa i Europa en månad från och med imorgon. Suck. Jaja får se om dom kommer via Ayia napa, tror inte dom kommer det men vore roligt. =)
Han hann inte mer än in och vända hos Sarah och vi gjorde honom sällskap, och när vi följt honom gick vi och våldgästade Victor, så nu har vi varit hos både hans mor och far och träffat hela hans familj, sötaste lillebrorn. (10 månader är han Enberg, inte 6 månader haha)
Vi gick ut med hans hund Kasper. Regn och skog till all ära också, in och skulle kolla på någon skräckfilm usch usch usch, blev ju skraj redan när förtexterna rullade. Blev dock räddad av fadern min som sa att det var dags för mat och plockade upp mig när vi sett 5 min av filmen ca. Haha.
Så den halva återträffen blev att vi träffade Enberg och Victor idag. Sååå länge sedan. Iallafall känns det så. Fick ett PS2 spel av Victor också, Grand theft auto San Andreas, kul spel faktiskt. TUSEN TACK! Självklart får du komma hit så fort du blir sugen på att spela det. =)
Fick även veta att Victor blir min nya "granne" han ska flytta in 2 min från mig, typ bara en väg mellan. Akta dig då kan man lättare komma och våldgästa dig när du väl är där. Haha. Närå så illa lär det inte bli. Men super kul att du flyttar hit.
Efter en mycket god grillad måltid såg jag mamma och pappa på Göta Kanal 2, inte lika bra som första filmen men helt klart sevärd. =) Nu ska jag lägga mig i sängen och bara läsa ut min bok och försöka sova i tid, går det tro? Annars kan jag ju alltid spela mitt nya spel. =)
Morgondagen är iallafall bestående av gym vid 14 tiden, resten är ännu en gåta.
Då var det bara 14 dagar kvaaar!

for once in my life...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback