grå måndag.

Det känns i hela kroppen. Tänk hur mycket piggare och gladare man vore om det var fint väder. Men tyvärr är vädret inget man kan påverka.
Idag har det inte hänt speciellt mycket tyvärr, gymmade vid 14 tiden med Akhila och Sarah, sedan jaa.. Ingenting, la mig på sängen och råkade somna mitt i OC. Rackarns. Men men kan väl vara bra det med.
Igår så läste jag ut boken om Svullo, den var bra och man fick veta saker man inte visste tidigare, eller som jag säkert hade hört men var för liten för att förstå. Men nu har jag iallafall läst den och det känns bra.
Mamma kom in till mig idag med en bok hon rekommenderar att jag skulle läsa den heter, Inte som andra döttrar av Deborah Spungen. Den handlar om hennes egen dotter Nancy och hur det var att leva med henne, heroinmissbruk och självmordsförsök. Nancy var tillsammans med Sid Vicious ifrån Sex pistols. Det är även han som anklagas för mordet på dottern. Tror att den kan vara riktigt bra och gripande.
Har verkligen kommit in i en liten läsarperiod, konstigt nog, men det är jätte skönt att koppla av och sätta sig och läsa.
Juste, glömt att berätta att jag faktiskt ska åka till Göteborg på onsdag till fredag. Då blir det Universeum och Liseberg som står på resplanen, hur vi nu ska hinna med allt det? Men det blir nog bra. Åker bara med familjen, det ska bli skönt att komma till min favorit stad faktiskt. Älskar göteborg! Hittar där som i min egen ficka. Haha.
Sedan blir det väl Sundsvall veckan därpå också, hälsa på farmor, låtsas farfar och farbror. Då kommer man äta så man slipper äta på ett helt år. =) Den där farmor alltså.
Usch måste röra på mig, känns som man bara sitter och jäser som en stor degklump! Gör man säkert också. Så en promenad skulle inte skada. =) Blir nog så också.
Bäst man rör på sig så man inte blir ett gäng kanelbullar!

when things go wrong...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback