gårdagen så att säga.

Var toppen roligt! Helt galet kul faktiskt. Började med att göra mig iordning hemma sedan åka upp till Sarah för att få håret kirrat. Var där vid 14 tiden som det var sagt och började kolla runt och hälsa på deras föräldrar. Sedan blev det av att hämta maten och fixa med den. Vi förberedde en hel del och sedan var det vigseln som ingen visste om, såååå fint! Tur att jag kunde öppna champagnen alltså, kris annars. Allt gick jätte bra och folk blev fulla kan man säga utan att nämna något specifikt. Runt 12 slaget bestämmer vi oss för att kolla om det fanns mer att göra, vi ville hinna in på krogen som vi planerat och även kanske träffa Bonelli och Robin. Vi fick våra pengar, vilket jag tackar gudarna för 1000kr fick vi ihop. Heja! 10 timmar, göra inget iprincip och delta i festen samtidigt få pengar för det, inte helt fel. Haha. Fick med oss färdkost som innebar redbull vodka (vodka med stort V, haha, han som blandade var lite på lyset kan man säga) och två öl var tog vi med oss. Och med det i bagaget gick vi hem mot mig och Sarah bytte om och vi tog halv 1 bussen mot tumba. Vi visste att inte mycket mer behövdes köpa därinne med det vi druckit under kvällen samt fått med oss. Väl inne på Lehome runt halv 2 blir det dansgolvet direkt. Vid 3 vill vi dra vidare till La Camera som stänger 5, perfekt frågade oss fram och kilade dit.
Väl där händer det massor under kort tid. Sarah och jag träffades knappt där, haha. Och jag är tydligen väldigt lik Cascada, jahapp och jag kan defenetivt inte sjunga som han trodde. Störtskön kille den där malmöiten.
När klockan även här började närma sig stängning så drar vi mot, hör och häpna, men första TÅGET hem haha. Trodde vi iallafall, det blev efterfest i Huddinge och vi var hemma 8 imorse. Japp, det var extremt ljust och buss kunde man ta hem också.
Sarah och jag skulle ju börja våran tågluff idag kl 9, hmm vi sköt på det fram till kl 12 av olika skäl. Så första dagen gick bra, men jag måste säga att med 3 timmars sömn och ingen mat så mår man som en påse sopor som jag sagt heela dagen idag. Trodde jag skulle avlida och avbryta första dagen men icke, jag höll ut och tog en jalla yoghurt, det gick bättre då. Mådde toppen mot slutet men attans va segt och trött man var. Vi sov lite under resans gång också, men det gick bra. Kort och en resdagbok kommer inom kort.
Imorgon är det avfärd hemifrån kl 9. Ska iväg nu och träffa Fetto Robin mfl faktiskt. Kul att han är i stan.
Men mer updates får ni så småningom.

are you happy now...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback